Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Океј ужас можеби беше хипербола од моја страна, сепак има полоши како жената на Болтон што беше. Али како што кажа @Beric Dondarrion :
Не ме заебавајте.
Оваа едноставно не е убава.
Да речеме Санса не ми се свиѓа исто, али убава е според некои општи стандарди.
Оваа не е.
Гили ми е поубава од оваа.
Оваа ми е убава колку Арја. А тоа е доста ниско на скалата.

Мисандеи била ужас. Какви фаци има на форумов, мислиш тројка со Јен Селтер и Ирина Шајк имале.
Нема везе ова што го збориш, станува збор за вкус.
Да речеме тебе најверојатно Шаи, Роуз и Игрите многу помалку ти се свиѓаат од Мисандеи.
Мене обратно.

Мисандеи била ужас. Какви фаци има на форумов, мислиш тројка со Јен Селтер и Ирина Шајк имале.

А бе, во РЛ би одел и по жар за неа, ама вака покрај малите екрани шо?

Уствари не, се предомислив, мулатка е, за неа баш не, ама за сите други важи истото.

Arya нека си најде маска и нека не ја симнува.

Дури и Јигрит е убава во споредба со Герет Бејлов што си го дал за пример :confused:

^ Meh. И двете ми се шески.
Серсеи ми е деветка. Мелисандра ми е осмица, седмици ми се Маргери, Шае, Игрит и Роуз. Санса ми е 6 и пол, а овие двеве од погорниот пост ми се шески заедно со Гили, Јара ми е пет и пол, а песочните змии ми се каталина/бијонс*.

* со стап не би ги буцнал
а ти си клошар и пол :))

Курвата од на Литлфингер борделот

Без конкуренција

Ама колешката и` беше гроП.

game_of_thrones___ros_and_armeca__5__by_newyounggun-dakufqb.jpg

Никој не ја спомна Бриен. :D
Инаку да, оваа од борделот на Џофри што му изиграваше пикадо, и според мене беше најубава женска особа во серијава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom