Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто можи и да биди интересно, јас кога ќе се најдам во таква ситуација гледам расположението да биди на високо ниво (кажувам вицови). Затоа што нервозни луѓе кои што чекаат долго време ред можи да биди лоша комбинација.Е, ова е една од ситуациите кои ме вадат од такт и ме прават саркастична, а по потреба и безобразна!
Тој/таа брза, а ние само практикуваме екстремен спорт, чекање пред шалтер со саати?!
Јас ги пуштам таквите, ама ако културно замолат, а некојневоспитан да ми се бутка пред нос, е богами нема да дозолам.. Еднаш ми се случи една жена, дебела, буквално ме избутка, туку ај само што дојдов, па прибрана бев:pos2::pos2::pos2:... А јас еднаш сакав само молба да купам 5 денари и еден човек ќе ме убиеше, коа почна да се буни цццц, ама си купив зошто за среќа имаше и разбрани луѓе:pos2:Пример стоите на некој шалтер, се доближува до вас некој човек и ви вели дека мора да заврши побрзо работа, дали затоа што во некоја друга установа затвораат за 5 минути или брза да заврши некоја друга работа, или автобусот ќе му избега, па бара да оди пред вас. А вие сте се измориле од чекање цел ден пред шалтер, едвај чекате да си одите дома или и вие си имате некоја друга работа. Дали би го пуштиле човекот пред вас или би реагирале: „Извинете, па и јас се брзам да завршам, чекајте си во редот како и сите други“?
Јас ги пуштам таквите, ама ако културно замолат, а некојневоспитан да ми се бутка пред нос, е богами нема да дозолам.. Еднаш ми се случи една жена, дебела, буквално ме избутка, туку ај само што дојдов, па прибрана бев:pos2::pos2::pos2:... А јас еднаш сакав само молба да купам 5 денари и еден човек ќе ме убиеше, коа почна да се буни цццц, ама си купив зошто за среќа имаше и разбрани луѓе:pos2:
Дали си ти при себе?!:uvo:Да, ако убаво и нормално замоли.
Ама како што рече, да се бутка без да рече ништо јас би и рекол: Извинете госпожа, ама ве молам да се вратите назад, не сум должен јас да чекам а вие преку ред...
Па добро зависи во какво расположение сум.Дали си ти при себе?!:uvo:
Па земаш и ти ја буташ неа и само и фрлаш еден ладен поглед и и викаш, мрш ма ја сум на ред...
Се шалам...
МИслам дека на тие луѓе не треба да им се обраќаме со толкава култруа...Како што кажав ладен поглед, малце подбутнуваш да застане назад на место и готово...