UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Ticketing/01/59/42/16/1594216_DOWNLOAD.pdf
Ова е од финалето во 2011 во Лондон, нагласено е дека мора со истото име личноста да влези.
Како да се разбери и дефинитивно дали ќе се успее да влези друг или не?!
Сеуште имам можост да лапнам карта, на другар многу веројатно неодложна работа му испаѓа..

Eee gomna narod smo, eve eden idiot dobil karte i sea gi dava po 300, da ne spomnuam deka ne sledi fudbal. I pogodite sto on ne ni saka da idi. Pa kako pobogu ke vlezat bez tebe

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Дечки и девојки, другар заедно со уште неколку други самоиницијативно се собраа и направиле база на податоци на сите оние кои нудат бесплатно сместување за Супер Купот.
Страната е open source и секој може со свои идеи да ја подобри и нормално да се регистрира дека нуди бесплатно сместување :)

Шернете ја, за да дознаат луѓето :)

http://supercupskopje.com/

На која страна официјално може да се види како се распоредени блоковите на градски? Некоја графика, нешто?

На која страна официјално може да се види како се распоредени блоковите на градски? Некоја графика, нешто?
Претпоставувам знаеш блок, ред и седиште од картата.

arena%20filip%20vtori%20blok%20ssema%2001.jpg

Претпоставувам знаеш блок, ред и седиште од картата.

arena%20filip%20vtori%20blok%20ssema%2001.jpg
Да, фала ти. Оваа ја најдов.
Мислев дека стадионот треба да има сајт, а? Или може грешам.
Ме интересираше број на редови, одамна не сум бил на градски. Ако успеам утре на Вардар да одам ќе видам отприлика колку се.

Да, фала ти. Оваа ја најдов.
Мислев дека стадионот треба да има сајт, а? Или може грешам.
Ме интересираше број на редови, одамна не сум бил на градски. Ако успеам утре на Вардар да одам ќе видам отприлика колку се.
Има има... како и ЈСП што има мапа на релациите т.е што ја чекаме осум години да ја стават и цело време е во статус "Наскоро". :D

Океј, по навика си критикувам јас за се што не ми чини. Можно е да има на некој од порталиве кои продаваат карти (ако има и такви :D), јас не сум сретнал до сега.
Како и да е, не би требало да има промени на редоследот. Ваљда не сме стигнале до тој степен. Битно е да го погодиш блокот, за останатото ќе се снајдиш. :)

Битно е да го погодиш блокот, за останатото ќе се снајдиш. :)
Ех, на Вардар одев на времето...па и на репрезентација, ама нешто затаив последниве години пошо се ептен говеда. Распоредот го задржа јужна - така беше и порано, а другиве беа се' во една трибина, немаше блокови.
Глеам овие што се као "градски стадиони" си имаат сајт како Alianz, Amsterdam, а клубскиве на сајтот на клубот.
Ај за следниот Суперкуп ќе напраат...

Јас имам карта на мое име една и одма би ја продал, ако тој што ќе ја купи мисли дека би можел да влезе.

На 2 недели пред одржувањето на суперкупот, веќе има прекрасни услови на стадионот за пречек на гостите:

20170725_192152.jpg 20170725_192155.jpg

20170725_192026.jpg

На повеќе места на Јужна го има „поставено“ истиот декор.:oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom