R
red.devil
Гостин
Тоа е, ме претрка 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не знае со сигурност да ти каже. Оди, ако влезеш плати му, ако не влезеш секако ќе му пропаднат парите.Еден другар нема да биде во можнст да оди, па со оглед на тоа што картата му гласи на носителот на апликацијата, ми ја нуди за пристојна сума, па сакам да ве прашам ако сте информирани дали ќе има натамошни проверки на картите и би било проблем да влезам со таа карта или не?
Логички според мене и картите кои му стигнале на носителот би можеле лошо да се искомбинираат и да не завршат кај вистинскиот коапликант.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Aj sto pisale welcom... ama i logoava barem mozele transparentni da gi napraat...
![]()
Центрирањето на буквите под логоата, празните места во датумот после точките, дури и официјалните имиња на клубовите не се тие цццццццц која катастрофа бе, не сме за организирање суперкуп у пеливанство ПУ
Не знам тие луѓе што се задолжени за дизајн, за било што поврзано со купов, дали уопште имаат мозок бе, еј имаат шанса во CV да си стават одлична подточка, ама не, срање до максимум
Си слушнал за тестирање на опрема ? Има време ќе средат до тогаш..