wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.771
- Поени од реакции
- 34.410
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
8.1/10
Изглегол на фестивали некој највероатно.8.1/10
350 votes
зошто дебиливе пуштаат да се гласа за филмов уште сега
а и воопшто за сите други неизлезени
Ханс Зимер се надминал себеси, страшна атмосфера има филмот со неговата музика.„Dunkirk" гази. Се надминал Ноланчо.
Ова е директна навреда за Интерстелар, Мементо, Престиж, Инсепшн....„Dunkirk" гази. Се надминал Ноланчо.
Музиката беше врв, тука признавам.Ханс Зимер се надминал себеси, страшна атмосфера има филмот со неговата музика.
А Omaha Beach сцената? Како? На ниво со Спилберг, или? Не очекувам да е подобра во никој случај, без разлика дали е Нолан или било кој...Ова е директна навреда за Интерстелар, Мементо, Престиж, Инсепшн....
Да не се лажеме, Данкирк е ок филм, правен по шаблон меѓутоа ништо не понуди, немаше некои јаки моменти сем кадрите, го немаше тој филинг на драма момент, не се осети ништо херојско...
Класичен шаблонски филм... ко америчките филмови за нивните херојски подвизи за време на војните.
Немаше спектакл, ок беше приказната но сепак далеку од стилот на Нолан.[DOUBLEPOST=1500646563][/DOUBLEPOST]
Музиката беше врв, тука признавам.
Не знам. Ја не можам да издвојам некој епски момент од филмот... како почна така и ми заврши, спор, едноставен и на моменти досаден. На страна музиката на Зимер.А Omaha Beach сцената? Како? На ниво со Спилберг, или? Не очекувам да е подобра во никој случај, без разлика дали е Нолан или било кој...
Од старт мое мислење беше дека оваа тематика е толку исцрпена и нема што да бара Нолан тука, ама да не кењам, не сум го гледал. Ќе го гледам па ќе дадам суд.Не знам. Ја не можам да издвојам некој епски момент од филмот... како почна така и ми заврши, спор, едноставен и на моменти досаден. На страна музиката на Зимер.
Рано е за торенти, пред неколку дена беше премиерата.Не сум во тек, има торенти за dunkirk или во кино го гледате? Ако има ставете.