Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Религија
Нарација
Криминал

-Мартин СкорсезИ

Мартин Скорсезе освен The Irishman почнува нов филм заедно со Лео Ди Каприо и Боби Де Ниро, станува збор за крими-трилер според вистинска приказна наречена “Killers Of The Flower Moon”

Кога сме кај Irishman, снимањето почнува на есен и дефинитивно ќе го има и Џо Пеши кој првично го одбил Марти едно 50 пати. :D

Веѓата лудува на стари години, не се дава. :love:

Гение.

19989680_1373394446048266_6248024127398739761_n.jpg

Само Тарантино да не ја земе Џенифер Лоренс, ужас.

Fun fact: Hugo на Скорсезе е еден од десетте најомилени филмови на Тарантино. Strange!

Почина еден од најдобрите режисери на хорор филмови и таткото на зомби франшизата, Џорџ Ромеро (1940-2017)

Р.И.П. :(

Почина. Голем креативец, вешт и снаодлив, способен со минимум средства да направи големи работи.
Којзнае, можеби наскоро ќе се врати како зомби, па јас не би брзал со тоа R.I.P.

Не знам дали е спомнато на темава но пријатно сум изненаден од римејкот/екранизацијата на Ghost in the Shell. Пошто култниот анимиран ми е одамна гледан неможам да се сетам дали е веродостоен на оригиналот но го има истиот шмек. Плус Scarlett Johansson е погодена во улогата ма да мој прв избор би била Doona Bae од Sense8 серијата или некоја слична азијатка.

Сега се чека на Akira Holywood верзија. :icon_lol:

Дали сте спремни за филмот на деценијата?

Чарли Шин.
Вупи Голдберг.
Не е комедија.
Трагедија е.
Вистински настан.
За најголемата болна точка во модерната Американска историја.
9/11.
..................ФИЛМОТ Е ВО АЗИЈСКА ПРОДУКЦИЈА!

:pos: Зашто постои ова не знам ама.....

Убеден сум дека филмов е биран од страна на тренирани мајмуни кои што влечеле имиња на актери од едно купче а имиња на идеи за филм од друго купче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom