ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.403
Не ми се верува да има.На Азар колку му е откупна клаузула, знае некој ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се верува да има.На Азар колку му е откупна клаузула, знае некој ?
За другар прашуваш?На Азар колку му е откупна клаузула, знае некој ?
Не ми се верува да има.![]()
Моментално полесно би го купиле РоналдоДа,ама доколку си отиде Нејмар,премногу логичен потег е Хазард.![]()
Моментално полесно би го купиле Роналдо![]()
Цел тим се обидуваат да го убедат Нејмар да остане. Ебати играчот ако сака да си иде и треба да го молиш да остане. И да остане кај нас, никогаш нема да добие соодветен третман од навивачите. Меси е бог и секоја екипа би го посакала во своите редови, ама ниеднаш не помисли да замине.
За парите од Нејмар прашање е двајца од овие дали ќе можат да зематПродавање на Нејмар за тие паришта е потег и пол. Од триото најмалку ќе недостасува он, продавање на Суарез би било рамно на катастрофа ама одстуството на Нејмар може да се покрие.
Мбапе има огромен потенцијал само е прашање колку ќе се вклопи во системот на Барселона. Кутињо,Мбапе и Дембеле за парите од продажбата на Нејмар и ете фул тим за следната сезона.
Општа калузула може му е. Али дека е само за Барса тоа е глупост и не е ич логично.Точни ли се овие шпекулации дека Дибала имал откупна клаузула која само Барса може да ја активира?
It is claimed Dybala has an agreement in place with Juve that would allow him to fulfil a dream and link up with international teammate Lionel Messi at Barca for minimum fuss as well as the small matter of €110-120 million.
http://www.espnfc.com/blog/transfer...id-for-paulo-dybala-as-psg-close-in-on-neymar