Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Dali moze nekoj da kaze kolku pari e premestuvanje na vnatresna edinica na klima so postoecka bakarna instalacija samo vnatresna ne nadvoresna edinica nadvoresnata da e na isto mesto
Prasuvam za rodnina moj

еве едно поучно видео https://www.facebook.com/tongdaivang.vn/videos/308706622887807/
што многу веројатно дека се почесто се прави особено за земји како МК каде скоро и да нема контрола на квалитет што се увезува или уште полошо да се прави и тука во некој подрум гаража ...

Гение.

19989680_1373394446048266_6248024127398739761_n.jpg

Само Тарантино да не ја земе Џенифер Лоренс, ужас.

Ima li nekoj iskustvo so YORK klima uredi potrosuvacka greenje ladenje kolku se kvalitetni

Не знам дали е спомнато на темава но пријатно сум изненаден од римејкот/екранизацијата на Ghost in the Shell. Пошто култниот анимиран ми е одамна гледан неможам да се сетам дали е веродостоен на оригиналот но го има истиот шмек. Плус Scarlett Johansson е погодена во улогата ма да мој прв избор би била Doona Bae од Sense8 серијата или некоја слична азијатка.

Сега се чека на Akira Holywood верзија. :icon_lol:

Последно уредено:
Zmajevi u Akcija :D

XE8eJF6.jpg
=
63ds1IX.jpg

c8DFsYU.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Здраво
нов сум во темава
сакам да купам клима со инвертер
Mitsubishi SRK35 ZS-S произведена е во Тајланд
дали знае некој нешто за овој модел моделов кај нас го нема но го гледав во грција околу 800 евра е
и дилемата ми е што е разликата мегу

Mitsubishi Electric и
Mitsubishi Heavy Industries

сретнав многу клими со инвертер од двете фирми
поздрав и благодарам од напред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom