Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Религија
Нарација
Криминал

-Мартин СкорсезИ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мартин Скорсезе освен The Irishman почнува нов филм заедно со Лео Ди Каприо и Боби Де Ниро, станува збор за крими-трилер според вистинска приказна наречена “Killers Of The Flower Moon”

Кога сме кај Irishman, снимањето почнува на есен и дефинитивно ќе го има и Џо Пеши кој првично го одбил Марти едно 50 пати. :D

Веѓата лудува на стари години, не се дава. :love:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Само Тарантино да не ја земе Џенифер Лоренс, ужас.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.135
Поени од реакции
37.661
Fun fact: Hugo на Скорсезе е еден од десетте најомилени филмови на Тарантино. Strange!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Почина еден од најдобрите режисери на хорор филмови и таткото на зомби франшизата, Џорџ Ромеро (1940-2017)

Р.И.П. :(
Почина. Голем креативец, вешт и снаодлив, способен со минимум средства да направи големи работи.
Којзнае, можеби наскоро ќе се врати како зомби, па јас не би брзал со тоа R.I.P.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Не знам дали е спомнато на темава но пријатно сум изненаден од римејкот/екранизацијата на Ghost in the Shell. Пошто култниот анимиран ми е одамна гледан неможам да се сетам дали е веродостоен на оригиналот но го има истиот шмек. Плус Scarlett Johansson е погодена во улогата ма да мој прв избор би била Doona Bae од Sense8 серијата или некоја слична азијатка.

Сега се чека на Akira Holywood верзија. :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дали сте спремни за филмот на деценијата?

Чарли Шин.
Вупи Голдберг.
Не е комедија.
Трагедија е.
Вистински настан.
За најголемата болна точка во модерната Американска историја.
9/11.
..................ФИЛМОТ Е ВО АЗИЈСКА ПРОДУКЦИЈА!

:pos: Зашто постои ова не знам ама.....

Убеден сум дека филмов е биран од страна на тренирани мајмуни кои што влечеле имиња на актери од едно купче а имиња на идеи за филм од друго купче.

Kajgana Shop

На врв Bottom