Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Мене Марсијал ми е омилем играч во Јунајтед и сметам дека може да биде светска класа играч. Не смеат ниту да помислат да го продадат.
Го делам истово мислење, дури сметам дека има поголем талент и потенцијал од Мбапе.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.756
Џелатимус, кај ги купи картите за домашниот меч?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.756
Шпекулацијата за во Милан е за позајмица.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Переира гледам играл средина со Галакси некни. Никој од нас не го смета кога си правиме пресметки, ама мислам дека Жозе сезонава ќе му даде шанса да се наметне. Само не ми е јасно зошто го играл среден ред кога е малце поофанзивен играч. Може го гледа како плејмејкер. :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Переира гледам играл средина со Галакси некни. Никој од нас не го смета кога си правиме пресметки, ама мислам дека Жозе сезонава ќе му даде шанса да се наметне. Само не ми е јасно зошто го играл среден ред кога е малце поофанзивен играч. Може го гледа како плејмејкер. :D
Deep-lying-playmaker наводно го играл жозе и одлично изиграл, читајки по коментарите по социјалниве мрежи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Поповлечено играше и добро ја држеше средината со оглед на тоа дека не е негова природна позиција.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Играше одприлика Ерера позиција и изигра одлично. На неколку пати ги праќаше Галаксите по бурек, некој ако може да најде хајлајтс не е лошо да стави тука.

edit: еве А Переира

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Manchester United are considering a final huge take it or leave it £60million offer for Eric Dier, according to the Daily Mirror.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.756
Ке го комплетираат Перишиќ изгледа неделава.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ми се свиѓа што повеќето од фан клубов ја делат мојата скепса околу трансферот на Перишич :icon_mrgr:

Дајбоже да не побие сите (y)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Ми се свиѓа што повеќето од фан клубов ја делат мојата скепса околу трансферот на Перишич :icon_mrgr:

Дајбоже да не побие сите (y)
Ја ви контрирам на сите.
Перо ќе изгази само да го земат!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom