Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И нема да замараат, доаѓаат за Јунајтед-Реал. Ако не бидат пречекани како што треба, ќе се задоволни и ако си поминат топ само на натпреварот, за кој дошле.
Е сега, тука е фрката што може да се искористи нивниот оправдан скептицизам за државава. Кога би биле топло пречекани, без мајмунлоци кои се навреда за нивниот разум и интелигенција, успех ќе е секој трет да земи бројче од хотелот и да посака да се врати пак. Раскажувањето за 'незаборавното искуство' исто така ќе има улога во зголемувањето на туристи.

Ова се моменти, ситуации кои една мала земја треба да ги зграби и да покаже дека е голема.
Абе јасно тоа, се согласувам. Така размислуваме јас, ти и секој разумен во земјава. Хилбили Македонец и план за бизнис на долг рок, поготово туризам = магаре и музика. Останатите башка ти се со став Европа не мрази ама дај да ги ограбиме. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во ред е, се гледа прва утакмица дека е, дека се зарѓани некои од нив ама има разлика кога проблемот е sharpness-от а кога проблем се можностите. И по 15 минути се носи заклучок дека Смолинг и Џонс се тешки цепаници без фудбалска интелигенција. Нека игра Туанзебе место овие аман, може сезонава ќе се мачи со неискуство ама барем следната сезона ќе изделкаме асален стопер.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Марсијал е ептен себичен, не ми се свиѓа неговиот егоизам. За Смолинг, Џонс, па и Блинд нема што да се коментира. Линделоф исплива за првиот гол на Галакси, ваљда нема да продужи така ;). Од малите ме изненади Переира како изигра на средина, имаше одлична контрола цело полувреме. Ај да ги видиме за неколку денови со поозбилни противници.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Само се надевам дека нема да продолжи Мурињо со оваа формација (3-4-1-2), зошто во ваква формација најмногу се гуши Лукаку во форот, а најдобро би се прикажале Марсиал и Рашфорд, со подршка од Мики/Мата позади нив. И сам кажа на прес дека го носи Лукаку за таргет мен, а во оваа формација мора да учествува во креирањето на играта и што не е најдобра страна на Лукаку.

Е сега ако намерата му е да ја игра таа формација, нема да ме чуди и Перишиќ да го носи за wing-back.
А искрено мене не ми се свиѓа таква варијанта:toe:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Марсијал е ептен себичен, не ми се свиѓа неговиот егоизам. За Смолинг, Џонс, па и Блинд нема што да се коментира. Линделоф исплива за првиот гол на Галакси, ваљда нема да продужи така ;). Од малите ме изненади Переира како изигра на средина, имаше одлична контрола цело полувреме. Ај да ги видиме за неколку денови со поозбилни противници.
Еј се ок ама ќути за Марсијал хаха, живот покажа, сконцентриран беше и не му бегаше топката од нозе како лани цела сезона. Мене баш ме израдува утакмицава, настрана головите, небитно е тоа на пријателска поготово прва :D

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
За овие кој го немаат гледано натпреварот еве овде можат да го погледат.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.788
Поени од реакции
5.569
Јасно, си се знаеме какви сме си. Ама тие не замераат толку на цениве колку на циганската што се тера :)))))
Ќе те молам да не ги навредуваш припадниците на оваа заедница бидејќи и тие не прават ваква работи. Барем искрено од почеток пробуваат да те закрпат а не прво ќе договориме едно па после ќе правиме друго.

Од другите вести: контактирав со другите фан клубови на Јунајтед и добив позитивен одговор за карти од полска. Шупакот имал среќа да добие и карти на лотарија и од фанклуб па сега продава дел од нив. Ама и он сака да ја прави циганската:
Има 1 карта од фан делот на Јунајтед од 1 категорија што и бара 200 евра, и 3 карти од истиот дел во повисок ред за кои бара по 100-130 евра (ова зависи колку брзо ќе најде да ги продаде демек го 130 им барал ама и за 100 ќе ги дадел)
Јас немам намера да земам зашто сака цело патување до тука да му искочи фрее па кој го ебе боље нека му пропаднат картите кога е глуп. ако некој сака нека каже, не бара никакво плаќање однапред туку кога ќе стигнат во мкд ги предава картите и тогаш сака да му се плати

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Составот од прво полувреме ептен подобро изигра од вториве. Раш само да се подобри 1вс1 со голман и ќе го седне одма Лукаку на клупа.

Kajgana Shop

На врв Bottom