Па кој да им биде капитен бе цела екипа ја сменија.
Не знам колку е релевантен овој,ама капитен одма да стане?![]()
Не дека управата на Јуве не работи добро, баш напротив, но добивам впечаток дека загубите не ги пополнуваат со соодветни играчи. Јас во темата за ЛШ неколку пати имав пишано дека во тој момент Јуве со Реал Мадирд е најдобра и најкомплетна екипа во Европа и сеуште стојам на тоа ако збориме за веќе минатата сезона, но лично мојот впечаток е дека губат на квалитет од година во година. Они факт е дека донесоа одлични играчи како Пјанич, Дибала, Игуаин за 100м, А.Сандро и не ми текнува дали имаше уште некој, но реално големо прашање е дали овие играчи може да се рамнат во квалитет со Погба, Видал, Тевез и Бонучи и Дани Алвеш кои си отидоа ова лето. Баш ќе биде интересно да се види ова лето како ќе настапат на трансфер пазарот бидејќи не верувам дека ќе останат со стварно добро скоцкана офанзивна линија, а притоа да не донесат квалитетен десен бек и штопер ако планираат да играат и нареднава сезона со тројца позади.Не сум навикнат да ги гледам Јуве да прават глупости со трансфери, па затоа наоѓаам некоја логика. Ама па не сум и навикнат да ги гледам Милан да трошат 200 милиони да трансфери. Така да кој да знае.![]()
Ако тоа ќе ти помогне да заспиеш вечер така нека бидекое разочарување ќе ви биде Лео не сте свесни, се гледаме со вашите плачки во новата сезона
Јуве можеби сите загубени фудбалери ги замени речиси достојно ама пак мислам дека барем неколку играчи од набројаните да задржеше веќе ќе го имаше пехарот од ЛШ. Не ми се конкретни до крај и кој и да понуди убава цифра за играч, веднаш влегуваат во преговори. Ко курва се, не знаат да речат не. И ич не ми се свиѓа политиката дека играч кој не сака да биде дел од Јуве, може веднаш да си оди. Абе кариерата ќе му ја упропастам ама не го пуштам, има да го казнам да седи до крај на договор на трибини па по истекот ќе го дадам бесплатно ама у екипа ко Нирнберг или Рен, да пати да му ја ебам жената у пичка!!!Не дека управата на Јуве не работи добро, баш напротив, но добивам впечаток дека загубите не ги пополнуваат со соодветни играчи. Јас во темата за ЛШ неколку пати имав пишано дека во тој момент Јуве со Реал Мадирд е најдобра и најкомплетна екипа во Европа и сеуште стојам на тоа ако збориме за веќе минатата сезона, но лично мојот впечаток е дека губат на квалитет од година во година. Они факт е дека донесоа одлични играчи како Пјанич, Дибала, Игуаин за 100м, А.Сандро и не ми текнува дали имаше уште некој, но реално големо прашање е дали овие играчи може да се рамнат во квалитет со Погба, Видал, Тевез и Бонучи и Дани Алвеш кои си отидоа ова лето. Баш ќе биде интересно да се види ова лето како ќе настапат на трансфер пазарот бидејќи не верувам дека ќе останат со стварно добро скоцкана офанзивна линија, а притоа да не донесат квалитетен десен бек и штопер ако планираат да играат и нареднава сезона со тројца позади.
Му украл?! Па Јуве ако не сакаше да го продава, немаше да го продава воопшто туку ќе грееше клупа, или ќе му дадеше ултиматум, да лета надвор од Италија или на трибини. Уште 4 год имаше од договорот со Јуве. Така да Бонучи можеше комотно да си ја зафркни кариерата, но управава на Јуве не се откажува така лесно од играчите без да го постигне тоа што го сака. Лани Погба го влечеа цело лето дури не изваја онолку пари колку што имаа зацртано. Цела сезона лани провејуваа информации дека Бонучи се скарал со овој, со оној, му влепил шамар на Дибала итн, преседа еден натпревар на трибини, и можеше да се насети некој ваков епилог. За заминување јас бев 80% сигурен дека ќе замини, само мислев дека ќе биде Сити или Челзи. Ќе видиме како ќе се снајди во Милан, ново опкружување, до него ги нема Барза и Киелини, баш ќе следам да видам дали ќе си ја задржи формата.Никој не рече дека јуве нема да е шампион или дека не се фаворит број 1. Ама и факт е дека никој досега не се засилил како Милан сега и никој не му украл на јуве најдобар играч. Т.е тим од италија го нема тоа направено.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
за де шиљо за 10 да ви го дадатМу украл?! Па Јуве ако не сакаше да го продава, немаше да го продава воопшто туку ќе грееше клупа, или ќе му дадеше ултиматум, да лета надвор од Италија или на трибини. Уште 4 год имаше од договорот со Јуве. Така да Бонучи можеше комотно да си ја зафркни кариерата, но управава на Јуве не се откажува така лесно од играчите без да го постигне тоа што го сака. Лани Погба го влечеа цело лето дури не изваја онолку пари колку што имаа зацртано. Цела сезона лани провејуваа информации дека Бонучи се скарал со овој, со оној, му влепил шамар на Дибала итн, преседа еден натпревар на трибини, и можеше да се насети некој ваков епилог. За заминување јас бев 80% сигурен дека ќе замини, само мислев дека ќе биде Сити или Челзи. Ќе видиме како ќе се снајди во Милан, ново опкружување, до него ги нема Барза и Киелини, баш ќе следам да видам дали ќе си ја задржи формата.
Марота изјавил вчера дека со Милан имале џентлменски договор за повеќе прашања. (Ди Марцио). Човекот што прв го најави трансферов. Каков е тој џентлменски договор ќе видиме во иднина.
Многу веројатно, без намера да се заебавам, многу слично ко Ночерино кој кај миланезите беше попознат како мистер X. Изгледа дека истата судбина го снајде Јуве неколку години подоцна.за де шиљо за 10 да ви го дадат
Sent from my SM-A510F using Tapatalk