Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2014
Мислења
5.139
Поени од реакции
6.588
продаде факинг 30 годишен просек за факинг 40 м на факинг директент ривал ама ривал на торино за 5-6 место можда?

ааа заборавив го купија и борини сега ке атакуваат на скудето
Napoli vi prodade faking debelko na 29 god za 90 milioni evra pa nikomu nisto.

Inaku edno golemo bravo za Milan so kupuvanjeto na bonuci dobija i kvalitet i sigurnost vo odbranata pa ovie od juventus kolku sakat neka go osporuvat toj fakt.

R

red.devil

Гостин
Вакви моменти ја дефинираат величината на еден клуб. Појќе го симпатишем Интер али говна да јаде, до малиот прст не му може на Милан.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Napoli vi prodade faking debelko na 29 god za 90 milioni evra pa nikomu nisto.

Inaku edno golemo bravo za Milan so kupuvanjeto na bonuci dobija i kvalitet i sigurnost vo odbranata pa ovie od juventus kolku sakat neka go osporuvat toj fakt.
и ? кажав ја дека не требаше да се купува игаин за таа цена реално , каква врска има он со бонуќи ?

ке видиме кога ке почне сезоната дали добиле квалитет и сигурност .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.972
Поени од реакции
116.614
Вакви моменти ја дефинираат величината на еден клуб. Појќе го симпатишем Интер али говна да јаде, до малиот прст не му може на Милан.
:pos::pos:
Исто сеа јас можам да ти го лепнам примерот со Кондогбија и да ти кажам дека такви моменти ја дефинираат големината на клубот. :) Врска ти нема муабетов, не се бламирај, Интер, Милан и Јуве се трите најголеми тимови во Италија и уште долго време ќе биде така.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Бонучи кој го ебе, почит ќе добиеше ако останеше до крај или освоеше ЛШ, за скудетата и без него ќе ги освоеа.

Реално ако правиме муабет.

Трансферов за пари не е, на Јуве не му дошло до 40м а на говедово до тие 1-2 м плус.
Ако има малку вистина во приказните на Деви дека се искарал со Дибала и влегол во фајт со Барза за време на полувремето од ЛШ, не е оправдан трансферов посебно не што замина во Милан.

Ако се испичкал затоа што сите му се сснаа и виде дека не е ни близу фактор во соблекувалната и заминал ради тоа ќе се докаже ако добие капитенска лента. ;)

А ако сте малце реални ќе си порошкате и по вашите коментари за преценатиот Бонучи.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Не брат, да бидеме реални, не може на Јувентус да не му дојде до 40милиони, за Алвеш за тие 7, Видал за 37ваљда беше со бонуси ако не и 37, за Тевез понудите да го даде безпари, и после ќе фрлат купишта пари за Игуаин, ама да тоа е моќта на Јувентус, тоа ни го спонзорирал Ексор, a притоа касата полна ама ќе купиме играч во стилот на Ринкон за бекап. Милан извонредно лето си имаше, и да сакал Бонучи да оди од Јувентус, мора во Милан? Ебем ти ја бизнис зделка во која продадениот си одлучува се а не тимот каде би го продал. Наредно лето - Сандро/Дибала и така веќе со години. Па кога ќе видам статистикине Калдара бољи од Бонучи прошлава сезона да удирам глава у ѕид. Факт е малиот ќе гризе, ама Бонучи е Бонучи. Има butthurt fans нормално, ама и ние да не претеруваме. Ако се искарал и самиот Бони и направил тоа што направил во финалето и општо низ сезоната, е уште еден доказ на непочит и можност на Јуве да му законча судбината, или вон Италија за 60+милиони или нема да одиш нигде и ќе играш втора постава, па да го прашам тогаш.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.139
Поени од реакции
6.588
и ? кажав ја дека не требаше да се купува игаин за таа цена реално , каква врска има он со бонуќи ?

ке видиме кога ке почне сезоната дали добиле квалитет и сигурност .
Neznam sto si kazal , ne prebaruvam ja istorijati kako nekoi drugi ama loso e da se podsmevas na nekoj drug za godinite i cenata na nekoj koga tvojot tim ima isti vakov poteg i toa dvojno poskap.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Neznam sto si kazal , ne prebaruvam ja istorijati kako nekoi drugi ama loso e da se podsmevas na nekoj drug za godinite i cenata na nekoj koga tvojot tim ima isti vakov poteg i toa dvojno poskap.
ја се потсмевам и на Јуве кога ке направи глуп трансфер и на останати не гледам ништо лошо тука само реално , ти си навикнат на субјективни мислења тоа не е мој проблем .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Не брат, да бидеме реални, не може на Јувентус да не му дојде до 40милиони, за Алвеш за тие 7, Видал за 37ваљда беше со бонуси ако не и 37, за Тевез понудите да го даде безпари, и после ќе фрлат купишта пари за Игуаин, ама да тоа е моќта на Јувентус, тоа ни го спонзорирал Ексор, a притоа касата полна ама ќе купиме играч во стилот на Ринкон за бекап. Милан извонредно лето си имаше, и да сакал Бонучи да оди од Јувентус, мора во Милан? Ебем ти ја бизнис зделка во која продадениот си одлучува се а не тимот каде би го продал. Наредно лето - Сандро/Дибала и така веќе со години. Па кога ќе видам статистикине Калдара бољи од Бонучи прошлава сезона да удирам глава у ѕид. Факт е малиот ќе гризе, ама Бонучи е Бонучи. Има butthurt fans нормално, ама и ние да не претеруваме. Ако се искарал и самиот Бони и направил тоа што направил во финалето и општо низ сезоната, е уште еден доказ на непочит и можност на Јуве да му законча судбината, или вон Италија за 60+милиони или нема да одиш нигде и ќе играш втора постава, па да го прашам тогаш.
На мене единствен butthurt ми е цената по која е продаден а не самата негова продажба или тимот во кој е продаден. Јас штом заминувањето на Дел Пиеро го преживеав ова ми е мачкина кашлица. Само сум многу гневен затоа што управата на Јуве изигра аматерски во случајов. Па одреди ти цена бе а не да ти ја одредува играчот или тимот што сака да го купи. Јас не би го пуштал за инат се додека не ја добијам посакуваната цена, а не вака дај шта даш, ко да му истекувал договорот наредна сезона па се исплашиле да не го изгубат за џабе.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
На мене единствен butthurt ми е цената по која е продаден а не самата негова продажба или тимот во кој е продаден. Јас штом заминувањето на Дел Пиеро го преживеав ова ми е мачкина кашлица. Само сум многу гневен затоа што управата на Јуве изигра аматерски во случајов. Па одреди ти цена бе а не да ти ја одредува играчот или тимот што сака да го купи. Јас не би го пуштал за инат се додека не ја добијам посакуваната цена, а не вака дај шта даш, ко да му истекувал договорот наредна сезона па се исплашиле да не го изгубат за џабе.
Па и јас тоа го велам, заиграле и поголеми играчи во тимов, ама начинот на кој што работи Јувентус во поглед на трансфери и изигравање црвен крст се тотално непотребни и глупави.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257

Не знам колку е релевантен овој,ама капитен одма да стане? (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom