Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

MD_

Гостин
продаде факинг 30 годишен просек за факинг 40 м на факинг директент ривал ама ривал на торино за 5-6 место можда?

ааа заборавив го купија и борини сега ке атакуваат на скудето
Бонучи моментално е сигурно во топ5 централни дефанзивци, и баш е во најдобрите години за играч на таа позиција. Колку и да не признаваш ептен глуп потег е ова од страна на Јувентус, ај да му беше ова последна година од договорот како кај нас со Донарума што беше ситуацијата да разберам да го продадат за 40 милиона во Милан ама кога веќе го имаш играчот со договор до 2021 комотно можеа да го остават (ако друг тим немаше заинтересиран) и пак ќе му ги извадеа истите пари наредна сезона.

Нека земат уште некој од Ауба/Белоти па ќе видиме дали ќе биде ривал за 5-6 место ;)

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.634
Поени од реакции
1.205
Он ги одби Челзи,Сити во Милан ќе одел хехехехххе
Гладна кокошка,просо сонува :ROFLMAO:
Бај де веј нешо многу тивки фановиве на Интер.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Не е мој проблем ако имаш потешкотија да ги увидиш трансферите на Милан и да прифатиш дека моментално топ4 тим е склопен и со квалитетен шпиц следната сезона во Серија А би била доста интересна со таков Милан.

Ова за Бонучи и просек не вреди ни да го коментирам, малце повеќе почитување треба да се има за човек што ви беше 6-7 години алфа и омега у одбрана и реално е топ5 дефанзивци во свет.
ова го читам 4-5 години по рет:
е оваа година милан и интер направија тим на хартија за топ 3,
Јуве го продаде Видал , Погба , Тевез , Пирло , Бонуќи , хехе ке пропаднат

не бил никат алфа и омега , тоа беше Киелини , плус имаше асални бекови , средина
и ова го зборам уште од давно ете постирав некој мислења што можев да ги најдам ,
преслаб е у 1на1 дуел воздушни дуели исто така е слаб , позиционирање 0 , го вадеше тоа што беа плус уште 4ца квалитетни подобри од него играчи со него у одбрана и пред него средина квалитетна

C

Castiel

Гостин
Остај те го човекот да си дојде при себе

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Бонучи моментално е сигурно во топ5 централни дефанзивци, и баш е во најдобрите години за играч на таа позиција. Колку и да не признаваш ептен глуп потег е ова од страна на Јувентус, ај да му беше ова последна година од договорот како кај нас со Донарума што беше ситуацијата да разберам да го продадат за 40 милиона во Милан ама кога веќе го имаш играчот со договор до 2021 комотно можеа да го остават (ако друг тим немаше заинтересиран) и пак ќе му ги извадеа истите пари наредна сезона.

Нека земат уште некој од Ауба/Белоти па ќе видиме дали ќе биде ривал за 5-6 место ;)
едино глупо нешто е лани или преклани што не го дадоа за 60м а , го дадоа сега за 40 .

нека ги земат и двајцата и уште некој пак имаат многу дупки у прв тим за клупа да не зборам

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
ова го читам 4-5 години по рет:
е оваа година милан и интер направија тим на хартија за топ 3,
Јуве го продаде Видал , Погба , Тевез , Пирло , Бонуќи , хехе ке пропаднат

не бил никат алфа и омега , тоа беше Киелини , плус имаше асални бекови , средина
и ова го зборам уште од давно ете постирав некој мислења што можев да ги најдам ,
преслаб е у 1на1 дуел воздушни дуели исто така е слаб , позиционирање 0 , го вадеше тоа што беа плус уште 4ца квалитетни подобри од него играчи со него у одбрана и пред него средина квалитетна
Го читаш 5 години по ред сигурно но никогаш во тие 5 години Милан не се засили толку квалитетно ко во овие месец ипол.

Земи анализирај ги засилувањата едно по едно и ќе видиш дека Милан моментално има тим вреден за топ4 пласман и доколку купи уште еден квалитетен шпиц јас би се осудил да кажам дека тој пласман и е загарантиран.

Башка не знам каде ме прочита дека Јуве ќе пропаднат, јас си стојам на тоа дека се јака екипа и дека се прв фаворит за титула ама не моеш да се праиш слеп на некои работи и да ги негираш.
Ова со Бонучи е удар за Јуве и огромен чекор напред за Милан.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Го читаш 5 години по ред сигурно но никогаш во тие 5 години Милан не се засили толку квалитетно ко во овие месец ипол.

Земи анализирај ги засилувањата едно по едно и ќе видиш дека Милан моментално има тим вреден за топ4 пласман и доколку купи уште еден квалитетен шпиц јас би се осудил да кажам дека тој пласман и е загарантиран.

Башка не знам каде ме прочита дека Јуве ќе пропаднат, јас си стојам на тоа дека се јака екипа и дека се прв фаворит за титула ама не моеш да се праиш слеп на некои работи и да ги негираш.
Ова со Бонучи е удар за Јуве и огромен чекор напред за Милан.
не купија ни еден докажан квалитетен играч со искуство , исто како кога ги земаа ромањоли бертолачи бака незнам точно потрошија 100 м се усиливнте тука на форум како сега и пак исто крај на септември чекавте да дојде јуни за трансфери...

ти може не ама повекето прогнозираа дека ке пропадне нвм тоа

ај прво да видиме како ке се снајде бонуќи у новите околности кој ги набројав претходно , ке видиме дали е чекор напрет или пропо ,

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.697
Поени од реакции
88.687
Lol прво се појавија вакви муабети

Какви се тие глупости "клубот напраил се за него, го ослободиле од неколу утакмици ради здравствените проблеми околу синот"
Али да ги потсетиме миланезите колку го колнеа Касано, кур играч без два грама памет кој беше само 1-2 сезони во Милан, кога реши да прејде во Интер... Имаше муабети од типот "ama klubot mu se najde koga imase srcevi problemi, a sega vaka ni vrajka so transfer vo najlutiot rival? Kopile!!!"

И сега ми се прават Мајка Тереза демек зошто сме зборувале така за Лео кога му беше најтешко? Лицемерие ениуан?

Не знам како може да го омаловажувате човекот што беше дел од одбраната која имаше примено пред финалето во ЛШ само три гола. Покажете малку почит, поготово фанови на Јуве.
На овој пост ќе ти се увалат миланезите со лајкови :)... Али затоа истите тие имаа бетер мислења за Пирло (пардон... Peerlo) човекот кој имаше удел во две титули во ЛШ и две Скудета. Колку почит покажаа тие кон Андреа? :)

Ако одиш во ривалскиот клуб, ондак очекувај дека ќе те пцујат насекаде... Али еве Давидс пример од Јуве по една година во Барса премина во Интер, а јас сеуште немам лош збор слушнато за него...#Nма Разлика нели?

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Не знам како може да го омаловажувате човекот што беше дел од одбраната која имаше примено пред финалето во ЛШ само три гола. Покажете малку почит, поготово фанови на Јуве.
Не им чини сега , памтам против Барса у 1/4 финале бог го правеа а сега просечен играч за нив бил цел живот ... таа е ..

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.319
Поени од реакции
3.380
Фино дојде ова со Бонучи. Конечно се најде екипа кој им зеде битна алка во тимот а не само они да пустошат по Рома, Наполи и остали..
Убоо за Милан и ако ми е одвратен овој играч..

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Копајте по архивите, ќе најдете многу материјал за цитирање :sneaky:
Објективно гледано за мене Бонучи е меѓу трите најдобри бека во свет и не ми е по ќеиф што иде во Милан.Глупо е сеа да го праиме дека просек бил,а до вчера кога играше беше ѕвер.Али исто толку матријал за цитирање има и кај Миланезиве и кај другиве кои добро се сеќавам пред 2/3 години збореа каков киксер бил,се вадел на Барза и Киелини во 3-5-2,ваков таков,за сеа да е Неста,најбољи стопер на планетава,лицемерие колку сакаш.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Бонучи кој го ебе, почит ќе добиеше ако останеше до крај или освоеше ЛШ, за скудетата и без него ќе ги освоеа.

Реално ако правиме муабет.

Трансферов за пари не е, на Јуве не му дошло до 40м а на говедово до тие 1-2 м плус.
Ако има малку вистина во приказните на Деви дека се искарал со Дибала и влегол во фајт со Барза за време на полувремето од ЛШ, не е оправдан трансферов посебно не што замина во Милан.

Ако се испичкал затоа што сите му се сснаа и виде дека не е ни близу фактор во соблекувалната и заминал ради тоа ќе се докаже ако добие капитенска лента. ;)

А ако сте малце реални ќе си порошкате и по вашите коментари за преценатиот Бонучи.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom