ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Со звук е Скопски и е вертикален неможе да е Ресен. А и ништо не се осети, барем ја не осетив.

Али ги дрма сабајлево бајаги.
dva bile vo Resen po red i tamu i ovde bil oseten epicentarot ne e vo Skopje.

Ми излезе статија дека и денеска тресело. Има вистина?

И не сфатив - зошо у Скопје да свртат? Бејонсе пак ли праела АНАЛиза на поставеноста на зрачењето на ХААРП, чакрите на скопјани и поставеноста на небесните тела?
Она не праи никакви анализи, него препишуе од интернет. Само ќе стаи напред - мојот став е дека или јас мислам дека.

Она не праи никакви анализи, него препишуе од интернет. Само ќе стаи напред - мојот став е дека или јас мислам дека.
А ти па, како нејзина сенка си..само гледаш на некој некоја етикета да му залепиш..одлепен еден:mad:
:Кезец:

dutchsinse предвидува уште една 5-ка кај нас за околу 5-6 дена од сега @~32:20:

кај нагласува за македонија, слушнав за италија, босна и словенија ... сигурно сум пропуштил ај ако не те мрзи кажи која минута... бтњ човекот е ненормален погодува некогаш

колку е коефициентот во кладилниците за земјотрес од 5 степени?

кај нагласува за македонија, слушнав за италија, босна и словенија ... сигурно сум пропуштил ај ако не те мрзи кажи која минута... бтњ човекот е ненормален погодува некогаш

Па имам пишано околу 32:20, нешто не работи timestamp-oт кај ембедирани видеа, еве ти директ линк, само кликни и одма за тоа збори: https://youtu.be/0-GyHx62tto?t=32m20s

нели глеаш пишал на 32мин

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пуштив и директен линк, еве пак и на оваа страна нека седи: https://youtu.be/0-GyHx62tto?t=32m20s
Иначе човеков точно прогнозираше 24 часа пред тој првиот од 5, сега ова е малце подолгорочна прогноза па мене повеќе ми влегува во делот на теоретизирање ама интересно е да се види како анализа. Јас одам за Охрид во недела па ќе видиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom