dva bile vo Resen po red i tamu i ovde bil oseten epicentarot ne e vo Skopje.Со звук е Скопски и е вертикален неможе да е Ресен. А и ништо не се осети, барем ја не осетив.
Али ги дрма сабајлево бајаги.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dva bile vo Resen po red i tamu i ovde bil oseten epicentarot ne e vo Skopje.Со звук е Скопски и е вертикален неможе да е Ресен. А и ништо не се осети, барем ја не осетив.
Али ги дрма сабајлево бајаги.
1 долар да ви направеја немаше ниту еден да ја симнитеА дека сите ја симнавме апликацијата бе![]()
Ми излезе статија дека и денеска тресело. Има вистина?
Она не праи никакви анализи, него препишуе од интернет. Само ќе стаи напред - мојот став е дека или јас мислам дека.И не сфатив - зошо у Скопје да свртат? Бејонсе пак ли праела АНАЛиза на поставеноста на зрачењето на ХААРП, чакрите на скопјани и поставеноста на небесните тела?
А ти па, како нејзина сенка си..само гледаш на некој некоја етикета да му залепиш..одлепен еденОна не праи никакви анализи, него препишуе од интернет. Само ќе стаи напред - мојот став е дека или јас мислам дека.
dutchsinse предвидува уште една 5-ка кај нас за околу 5-6 дена од сега @~32:20:
кај нагласува за македонија, слушнав за италија, босна и словенија ... сигурно сум пропуштил ај ако не те мрзи кажи која минута... бтњ човекот е ненормален погодува некогаш
кај нагласува за македонија, слушнав за италија, босна и словенија ... сигурно сум пропуштил ај ако не те мрзи кажи која минута... бтњ човекот е ненормален погодува некогаш