ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Тестимонијалс :pos::pos::pos::pos::pos:

sedev na šojla i mi pomogna da go isteram poslednoto gomce.

Uste be pleme ti ebam uste ke tresis

You know what to do with that big fat ground, Wiggle Wiggle Wiggle

Pooo ova bese did u miss me bitches? Here i am .... aj dobro e sfativme u redu e , dosta e sea sej miren

Zemjotresive se poubo od kafe. Te budit 100% i te polnit so adrenalin

I was leaning on my house and it pushed me away

Wtf panic attack run stay put run run not supposed to run sit down..... OK it passed continue as normal

Paa kajj si be drugar

Ubav bese

Е ај сеа...
Ако се чести - многу се чести, не било добро, а ако се смири некое време ви било страв некој појак да не слупа. Чоек не може крај да ви фати :D
my point exactly
не за џабе ме фаќало језа :D

Не е регистрирано на emsc-csem.
Трипам и јас дека земјотреси има. Од ко че здрма еднаш после чекаш да здрма пак и си прајш филмој. Последица од страв. Че си се пулиш по лустери и така. :eek::eek::eek:

Ко зомбија ко наркомани дме во очиве.Ко да чекат да заспијаш да те разбудит.Мир да се немало.Гојдо едно:cautious:

Vo Resen 3.5M ama vo Skopje se oseti.

Последно уредено:
Со звук е Скопски и е вертикален неможе да е Ресен. А и ништо не се осети, барем ја не осетив.

Али ги дрма сабајлево бајаги.

Апликацијана :facepalm:

6.6 у Чиле
Comments:0 Photos:0

2.1 у Фајром
Comments:250 Photos:40
А коментарине од импулсивна и конкретна "п***а ти мајчина" до кратко прозно дело "I heard the noise and then it started to shake..."

Кој народ сме....невидена работа :facepalm:

И не сфатив - зошо у Скопје да свртат? Бејонсе пак ли праела АНАЛиза на поставеноста на зрачењето на ХААРП, чакрите на скопјани и поставеноста на небесните тела?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom