Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ќе може ли барем еднаш да купиме играч за 2-3 дена, да не се влече и врти по месеци со една иста работа.. Фала Ед, чао пријатно! :D

R

red.devil

Гостин
Кај шпанците со закон мора да има откупна клаузула. Е сега, изгледа солена е па затоа се ценкаат за суми.

Шта се мени тиче, нека пропадни трансферов. Нема ништо драстично да добие Јунајтед во нападот со Мората.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мендеш се лутел зошто Фабињо 3 клуба го сакале (ПСЖ, Сити, Јунајтед) а никој од нив не повлекувал чекор да го заврши трансферот :tapp:

R

red.devil

Гостин
Некако сум изненаден од однесувањето на управава. Кога го потпишаа Мурџо, очекував Јунајтед да стани Мендешленд ама до сега немаат потпишано ниту еден негов играч (Беји не знам кој го застапува).

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.532
Поени од реакции
8.091
Изгледа ПСЖ потегнале за Фабињо и ќе одел кај нив, според Duncan Castles

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некако сум изненаден од однесувањето на управава. Кога го потпишаа Мурџо, очекував Јунајтед да стани Мендешленд ама до сега немаат потпишано ниту еден негов играч (Беји не знам кој го застапува).
mendes.jpg

Кога сакаш да направиш крш во фотошоп е потешко него кога сакаш нешто паметно :(

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Do vcera jadevne zaedno (</3) no sega veke ne sme zaedno
Таа ни е автобиографска со Клипче, Пеџа и Комита, да дојдам дома ќе ја постирам и нашата верзија, ја имаше и во ДК :pos:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.608
Поени од реакции
6.394
Мислам Касл беше пишал вчера дека Фабињо не ни е приоритет ни за дмф ни за бек.

Веројатно Матиќ е прв избор.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Ќе може ли барем еднаш да купиме играч за 2-3 дена, да не се влече и врти по месеци со една иста работа.. Фала Ед, чао пријатно! :D
Не сме ние Баерн , кај нас се мора да е како оперска сапуница , муабети , нагаѓања , зговорници и т.н. МУ е сеуште медиумска златна кокошка и ќе има едно чудо лешинари кои ќе си бараат внимание , ставајки го името на клубот во своите постови .
Не дека МУ званично кажале нешто па да оценуваме биднало или не !
Се е ова магла , да се попуни летната празнина . Шопингот е страшна болест , не само кај жените :D !

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Manchester United will complete the signing of Northern Ireland defensive midfielder Ethan Galbraith this weekend. [M.E.N] #MUFC
:cautious::icon_lol:[DOUBLEPOST=1498743445][/DOUBLEPOST]Manchester United are willing to offer up to €45m for Radja Nainggolan and a contract worth €7.5m per season. [GdS] #MUFC

R

red.devil

Гостин
Новостиве за мидфилдер во неделен loop се заглавени.
Матиќ -> Фабињо -> Нианголан -> Матиќ

Kajgana Shop

На врв Bottom