Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислев дека тоа има екранче што го мери пулсот (нешто слично како пејџер).
Има такви што се со саат врзани али ова шо ти го линкнав е со телефон.
Али тие со саат ефтините само у лидл сум ги видел, а тие низ мкд се скапи пошо се фирма као гармин или полар или така нешо.
Ако сааш такви има еден тон ама ќе те коштаат 150 евра па јаче

Па затоа, начекај некој што ќе иде во лидл во Солун и порачај му такво... еве моето на попуст беше околу 15-20 евра, без попуст не верувам да е повеќе од 30 евра. Погоре сигма што го постираше статус кво е добро иако додуше е пак два или три пати поскапо, само битно е дали иде и саат со него или само со смартфон се поврзува?

Се наоѓаат солидни патики до кај 3000 кај нас?

3850
Ги земав зум пегазус 33 со попусти
Инаку испод 6000не се мислам

Pro Touch имате некој носено, ги пробав и на нога ми се ок, али не знам со квалитет како се, цената солидна 2400, пофалби, поплаки?

Pro Touch имате некој носено, ги пробав и на нога ми се ок, али не знам со квалитет како се, цената солидна 2400, пофалби, поплаки?
Најважно на нога да ти се океј, сега за квалитет тоа е дискутабилно од многу фактори, зависи и одот и нагазнувањето какво ти е, има луѓе партал прават патики од армиран бетон да им дадеш, некои како мене па по 10 години може да ги носат, само бојата ќе ја изгубат :pos: за оваа цена мислам дека ти се исплатат и те како :)

Најважно на нога да ти се океј, сега за квалитет тоа е дискутабилно од многу фактори, зависи и одот и нагазнувањето какво ти е, има луѓе партал прават патики од армиран бетон да им дадеш, некои како мене па по 10 години може да ги носат, само бојата ќе ја изгубат :pos: за оваа цена мислам дека ти се исплатат и те како :)
Јас сум од тие првите што партал ги прават, може и поради што ретко трчам долги дистанци со слабо темпо, туку најчесто спринтови, при што покрај колена, зглобови и лигаменти, први се на удар патиките :D

Не сум бил во аутлетиве дали има asics до кај 3000 денари или се над таа сума.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom