Општи дискусии за игри

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
1.164
Апсолутно вреди ако бараш наслов кој го реобновува акционо-авантуристичко-раскажувачки елемент во open world ерата, а не мајндлес грајнд и крафтринг.
флуиден комбат систем од кој и серијали како Arkham,Witcher и GOW можат да позавидат, 40 часовен гејмтајм, визуелно безпрекорна со уникатен пристап во жанр кој го сафаќа замор.
можеби може да се почека до излагањето на Andromeda ако треба да бираш, па да видиме она како ќе се спореди али до сега виденото јас сум прилично сигурен дека оваа игра победува во првава половина на 17та.
Уште кога ја видов презентацијата на Е3 за оваа игра, ја сметав во лични топ 2 игри од цело Е3, очекував дека ќе биде фантастична игра, и изгледа си ги исполни очекувањата. Штета што немам PS4, нема да можам да ја играм. :( Можеле барем и за PC да ја пуштат, да ги ебам :D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Надежта последна умира, иако ни во сон нема да ја пуштат за PC :)

Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
Уште кога ја видов презентацијата на Е3 за оваа игра, ја сметав во лични топ 2 игри од цело Е3, очекував дека ќе биде фантастична игра, и изгледа си ги исполни очекувањата. Штета што немам PS4, нема да можам да ја играм. :( Можеле барем и за PC да ја пуштат, да ги ебам :D
Нема простор да се очекува во иднина да ја портнат за на pc, ради што се работи за ексклузивен девелопер кој има договор со Сони(претходно задолжени за Killzone), исто како и Naughty Dog... друго што е проблем исто за разлика од Uncharted,Last of US, играва одзема субстенцијално време за целосно доживување, така што и рентање на пс4 испаѓа како варијанта.
Ако ништо друго сега со појавата на pro верзијата, fat-првичниот систем може да се набави и за 250еу, во странство па и до 200.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Многу убаво изгледа новата Зелда.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.675
Поени од реакции
8.104
Не сум гејмер, игри не сум играл од бог знае кога на компјутер али денес на лап топ ја симнав и инсталирав Паладинс.
Везе немам од играње ама чисто онака ми се допадна и си реков ај зошто да не ја инсталирам да тепам досада.

Ја симнав од официјалниот сајт, не преку Steam. Па ме интересира која е разликата ако ја симнам од Steam и вака од сајт ?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Не сум гејмер, игри не сум играл од бог знае кога на компјутер али денес на лап топ ја симнав и инсталирав Паладинс.
Везе немам од играње ама чисто онака ми се допадна и си реков ај зошто да не ја инсталирам да тепам досада.

Ја симнав од официјалниот сајт, не преку Steam. Па ме интересира која е разликата ако ја симнам од Steam и вака од сајт ?
Ќе ти биде со Steam профилот поврзана, а од сајтот ако ја симнеш, не.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
За фановите на HITMAN,
Hitman [CPY]

на зелка.орг

H

HoT IcE

Гостин
Ми треба партнер за дуо во PlayerUnknown''s Battlegrounds.

Вчера земав бета клуч и играва е солидна, фали оптимизација и некои фиксови ама генерално гледано во иднина ќе биде топ игра за battleroyale жанрот.
На 23 март излага на Стим и ќе кошта околку 30 евра, јас ја зимам обавезно, ако некој друг сака да игра дуо а нема со кој, аднете ме на стим.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

Се враќа онаму каде што и треба да биде!

Изедоа невиден хејт со Call Of Duty Star Wars и претходните верзии, па може ова е одговорот. :cautious:

E

Epsilon

Гостин
Дај препорачајте некоја интересна игрица слична на WoW?
Може и бесплатна. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.251
denuvo zastitava trpi golem udar periodov taka da so ogled deka najveke e barana fifava na forumov ko piratska verzija, mislam deka prasanje na vreme e koga ke bide pustena po torent sajtovive.
ne znam koi se ovie steampunks ama za nedela dena pustija niza igri zastiteni so denuvo ko f1 2016, football manager 2017, dishonored 2, unravel, taka da mislam deka ima golemi sansi periodov i fifa da se najde na taa lista.
Denuvo igrive veke bea kraknuvani i na vremeto ( gore na linkot ja ima cela lista na igri sto koristat denuvo, i koi od niv se kraknati a koi ne ) ali mnogu sporo se odvivase toa kako i nivnoto izlaganje na torenti, ama sea naednas zamav zemaa i ovie steambunks, ne pamtam deka se desilo tolkav broj na igri so denuvo da izlezat na torenti za vaka kratok period ...

Ima niza igri sto ne se kraknati so denuvo, dobro bi bilo da izlezat, ovaa unravel sega ja gledam,mi deluva dosta interesno za tepanje na vreme.

Kajgana Shop

На врв Bottom