Општи дискусии за игри

https://kajgana.com/top-10-najdobri-video-igri-za-2017-godina
Конечниот ранкинг изгледа вака:

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch) – 97 metascore
  2. Super Mario Odyssey (Switch) - 97
  3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (WIIU) – 96
  4. Persona 5 (PS4) – 93
  5. Divinity: Original Sin II (PC) – 93
  6. What Remains of Edith Finch (XONE) – 92
  7. Undertale (PS4) – 92
  8. Mario Kart 8 Deluxe (Switch) – 92
  9. Shovel Knight: Treasure Trove (Switch) – 91
  10. Bayonetta (PC) - 90

Ниедна од овие немам играно, ваљда оти немам веќе толку време а имам само PC. За мене Prey е најдобра игра годинава.

Изглеа не си играл баш многу ти Хироус.
Сум играл. Не знам што е многу за тебе, али тројката ја играв одамна, четворката и петката ги играв пред 10 ина години. Туку, доста зборуваме за мене.

Механички на пример, петката многу повеќе ми се свиѓаше, скил сетовите исто. За графика нема да збориме пошто не е фер да се споредуваат, напраени се у различни времиња. Естетски, петката повише ми се свиѓаше. Петката ми имаше боље терен, има поразновидни спелови и тактики, херојот боље се билдаше. Знам дека поправија од тројката многу OP работи и ја избалансираа. Ова од што се сеќавам што сум имал импресии тогаш и што сум слушал гикови да се расправаат, можда треба да ги преиграм.

А оти ти мислиш дека тројката е боље од другиве?

Мајкрософт ко и што ветија-испорачаа, испукаа 50 игри една по друга со ептен малце филер измеѓу, за да заокружат у висок стил со ова -

притоа објавија аквизиција на 5 студија и со тоа давање веќе јасен правец што од сега натака, до сеа имаа само моќна празна конзола.
поприлично го владееа инди пазарот али со овој лајнап се најавува неизвесна завршница на оваа генерација.
после период од 3-4 год. оставија силна импресија, на потег се сони и нинтендо...

Толку многу добри игри најавени на Е3, толку малку време да се изиграат

Максимално наежување од еден ебан тизер

Искочи forza horizon 3 по торенти, у случај некој да сака да ја игра.

И win 10 обавезно, да не се сјебете да спуштате џабе 60 гига.

Ех, си лупнав ја лани 60 евриќи за неа, сега има ја пуштија на кракерите откако ја најавите новата за во октомври.

Многу побитна вест, особено за олдскул гејмери е римејкот на Resident Evil 2 конечно стана реалност, има веќе од вчера и треилери, гејмплеј видеа и се, иако доста изменето изглед ќе биде врв од игра, ми делува дека ќе успее да ја долови истата таа атмосфера како претходикот од 1998

Топ Игри за 2019: Dying Light 2; Resident Evil 2 Remake; Darksiders 3.

p.jpeg

37763464_1972558906098320_269640387600056320_n.jpg

darksiders-3-biomutant-publisher-skipping-e3-to-watch-the-wo_wwef.jpg

Darksiders ќе биде фикс промашај, кутро и оскудно делува у жанр шо засилено девалвира, затоа и посупериорните најавени Бајонета и ДМЦ ќе бидат уште поексцентрични и стилизирани за да опстојат, али овие нит ја имаат поддршката, длабочината, нит лорот за да парираат.
Dying Light може да излезе добра мид-буџет игра, само тој елемент на трајни избор-последици во кампањата ќе им се види ко голем за да го изџвакаат и ќе го бутнат така половично.
RE2 ќе испадне погодок само ако не и бувнат фул-прајс, иначе ги имаат сите состојки, установена сторија и проверениот енџин и девелопмент.
него има неколку многу побитни наслови од овие за да се биде алертен во наредниов период.

Да не знае некој дали се одржуваат тепачки турнири како текен и сф во македонија?

Сакам да прашам нешто сум прочитал некаде на интернетов дека постои опција со Steam да ги играш игрите од PC на Smart Аndroid tv. Знае некој како тоа функционира и дали мора да се игрите од Steam земени за да може ја правиш оваа опција ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom