UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
А ќе има некаква улога дека сме македонци во лотаријата? Оти гледам можи за истите карти да аплицираат и бугари, срби, итн.

Хахахахахахаахахахахахахахахахха не си тачен :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Да, тие што живеат кај Мин. за земјоделство имаат највеќе шанси. Или ако си редовен у Томче Софка.

Е не е интересно така, секако ќе аплццираат со на мајка му празната картичка, чисто да го има у лотаријата.

Г*мна јадење за некој што не го познаваш ти е карактеристика? Ич да не ти чуе со чива картица ќе аплицирам и дали тоа ќе биде само за да учествувам на лотарија. Мисли си за себе како ќе аплицираш, ако воопшто аплицираш.

Воедно, благодарност до оној кој ми одговори.

Г*мна јадење за некој што не го познаваш ти е карактеристика? Ич да не ти чуе со чива картица ќе аплицирам и дали тоа ќе биде само за да учествувам на лотарија. Мисли си за себе како ќе аплицираш, ако воопшто аплицираш.

Воедно, благодарност до оној кој ми одговори.

Главна особина. Не аплицирам јас, дека за Арсенал навивам

А ќе има некаква улога дека сме македонци во лотаријата? Оти гледам можи за истите карти да аплицираат и бугари, срби, итн.
Па секако дека мора да има. Македонија е 33 пати спомната во Библијата, а Бугарија и Србија ниеднаш.

Prodavam golf 2 proizveden 85ta neatestiran plin KO NOF E! KOSKA pali vozi,
Би требало да знаеш дека како модератор ги прекршуваш правилата и тролаш во тема која не припаѓа на подфорумот Чек дис аут. Треба да служиш како пример за сите на форумов, а не да убиваш дискусии. Поздрав и секое добро. :smirce:

Би требало да знаеш дека како модератор ги прекршуваш правилата и тролаш во тема која не припаѓа на подфорумот Чек дис аут. Треба да служиш како пример за сите на форумов, а не да убиваш дискусии. Поздрав и секое добро. :smirce:
Прекршување на правила е само за нас обичната раја. За власта не важат правила.
PISAJ PO SIROTINJI...

Па секако дека мора да има. Македонија е 33 пати спомната во Библијата, а Бугарија и Србија ниеднаш.
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=126034

Другарот портпарол на ФФМ вели дека за нас се пуштени 20000+ а на апликацијата гледам дека сите можат да аплицират.

Јавно се извинувам и во иднина ќе се придржувам до правилата, истото го очекувам и од тебе.

http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=126034

Другарот портпарол на ФФМ вели дека за нас се пуштени 20000+ а на апликацијата гледам дека сите можат да аплицират.

20к за обичната публика кажа. Правично би било бар 15к од тие да ги „влечат“ од апликациите кај кои стои Maкедонија, Поранешна Југолсовенска Република. Сигурно можат некој таков алгоритам да пуштат, ама...

Еј здраво можеби малку доцнам али аплицираф ја и другарче заедно и сеа ако нѐ излвечат и 2та откаде ќе мојеме да си ги врнеме парите хехе

Од друга страна па, стварно сме неписмен народ у п*ичку матер.Сѐ убаво си има објаснето на страната на УЕФА ама кој да чита и ќе читаш дебилни прашања од 25+ годишни. Кога ќе ми текне дека на фемина се смеевме... :confused:

Со среќа на сите у барабано.:цицки:

Еј здраво можеби малку доцнам али аплицираф ја и другарче заедно и сеа ако нѐ излвечат и 2та откаде ќе мојеме да си ги врнеме парите хехе

Од друга страна па, стварно сме неписмен народ у п*ичку матер.Сѐ убаво си има објаснето на страната на УЕФА ама кој да чита и ќе читаш дебилни прашања од 25+ годишни. Кога ќе ми текне дека на фемина се смеевме... :confused:

Со среќа на сите у барабано.:цицки:

На мк тикетс и купикартизасе, така пишуваше на уефа, там ке рефундират

Во петок со утрински весник ќе следи гратис карта (за две особи)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom