Corvus
Latrodectus
You people are really fucking with my OCD.... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро јас мислев се заебаваш, дека снимка од мобилен е малку тешко да се гледа. На пример ако гледаш корејски филм на кино снимка со мобилен не знам што ќе се види.Ништо не ми смета и не се заебавам.
1. Ако е зорт не, со оглед дека може да се симне од овие сајтови и да се гледа на тв.1. го нема да се симне на торент, но затоа може да се гледа на youtube, vimeo, dailymotion...
2. има само англиски превод за филмот
3. квалитетот на снимката е послаб од стандардниот или од отстапките кои сме ги правеле како DVDRip и сл. односно, која е најдолната граница за квалитет на снимка која би ја издржале и во кои услови.
Не станува збор за ништо конкретно, онака прашав само колку да видам дали може да се направат некои отстапки. А може и наскоро да гледаме некој филм кој се совпаѓа со некој од описите погоре, who knows...4. За кој наслов се работи?
1. МИ ПРЕЧИ1. го нема да се симне на торент, но затоа може да се гледа на youtube, vimeo, dailymotion...
2. има само англиски превод за филмот
3. квалитетот на снимката е послаб од стандардниот или од отстапките кои сме ги правеле како DVDRip и сл. односно, која е најдолната граница за квалитет на снимка која би ја издржале и во кои услови.
Плус на @wot му било и роденден, а ние сите слепи. Дефинитивно wot > Вардар!wot и Вардар, тоа се дешавките денес.
Still, wot > Вардар