Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.853
Поени од реакции
5.693
од класична 9ка се очекува да се истура од голови давање а не да ми потенцираш дека доволно било да е добар партнер да отвара простор па не ни морало голови да дава, каде бе со муабетиве?

Sent from my iPhone using Tapatalk
се знае во Реал од кој се очекува да дава голови не се прај на Тошо ... се знае за кого игра во Реал цела екипа... да зборевме за друга 9ка ти држат вода муабетиве, за оваа 9ка не... 9ката и 6ката и 10ката и 123ката сите во Реал играат за 7ката... end of муабетот... во таа смисла ми беше муабетот отвара простор и слично.... се во реал е подредено за 7ката... и во тој систем Бензема е најдобар партнер за Роналдо...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Имаш гледано меч, каде Коста е у фудбалски фазон, и да видиш шо значи за играта на тимот.

Он у Челзи си има други проблеми, и он не го саботираше Мурињо, тоа беше Азар.
Кои други проблеми, и од кај ви се информациите за саботажите? :D

B

BooBojan

Гостин
Кои други проблеми, и од кај ви се информациите за саботажите? :D
Мислев нa прoблемoт сo кaрaктерoт нa мечевите, и кaде шo честo гo прoвoцирaa или прoвoцирaше некoлку црвени кaртoни.
И вoинствениoт кaрaктер, дaлеку oд тoa декa е лoшo тoa зa фудбaлер aмa мoрaше мaлку дa се вoздржувa.
Спoреди ги лaнскaтa сезoнa нa Азaр сo сегaшнaвa.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Мислев нa прoблемoт сo кaрaктерoт нa мечевите, и кaде шo честo гo прoвoцирaa или прoвoцирaше некoлку црвени кaртoни.
И вoинствениoт кaрaктер, дaлеку oд тoa декa е лoшo тoa зa фудбaлер aмa мoрaше мaлку дa се вoздржувa.
Спoреди ги лaнскaтa сезoнa нa Азaр сo сегaшнaвa.
А во Јунајтед нема да го има истиот проблем, ќе го смени карактерот?
Спореди ја ланската сезона на Куртоа со сегашнава, спореди ја ланската сезона на Кејхил со сегашнава, ланската сезона на Матич со сегашнава, ланската сезона на Педро со сегашнава, ланската сезона на Коста со сегашнава.

B

BooBojan

Гостин
А во Јунајтед нема да го има истиот проблем, ќе го смени карактерот?
Спореди ја ланската сезона на Куртоа со сегашнава, спореди ја ланската сезона на Кејхил со сегашнава, ланската сезона на Матич со сегашнава, ланската сезона на Педро со сегашнава, ланската сезона на Коста со сегашнава.
Плус дoдaј ги Кoнте и Кaнте, oк е имaaт сите oдлични сезoнa зaд нив, aмa збoрoт ми беше декa Кoстa е мнoгу квaлитетен шпиц.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Нејќел да ја намали платата за да игра во Евертон, boyhood club, blaa, blaa :tapp: Ме нервира што ќе постои како опција за да влезе во игра а тие минути би му дошле добро на Переира на пример.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.847
Поени од реакции
21.652

Нејќел да ја намали платата за да игра во Евертон, boyhood club, blaa, blaa :tapp: Ме нервира што ќе постои како опција за да влезе во игра а тие минути би му дошле добро на Переира на пример.
Dream job, седиш на клупа и зимаш 350.000 фунти неделно. МЕРАЦИ

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Место ко легенда да замине, ќе испадни на крај ко ѓубре да го знаеме.
Копук!

R

red.devil

Гостин
Нема врска. Си оди Руни, не се секирајте. :)
Ако сака да биде во составот за СП што следува (а сака) и нема друга опција.

Мене лично не ми сметаат ваквиве шпекулации. Демек треба јавно да кажи дека не сметаат на него (#хехе) или недај боже да го известат по порака дека не е посакуван, па тек тогаш за Мората ќе бараат околу 100м.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Најдобра опција за нас е Коста во Атлетико, а Гризман да се предомисли на крај. :D Ќе истраат Атлети во таква ситуација според мене. :P

Ибра искрено ради самата појава сакав да остане уште една сезона, но реално гледано нема потреба толкава плата да се дава на играч кој до крајот на годината е аут ради повреда.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Најдобра опција за нас е Коста во Атлетико, а Гризман да се предомисли на крај. :D Ќе истраат Атлети во таква ситуација според мене. :P

Ибра искрено ради самата појава сакав да остане уште една сезона, но реално гледано нема потреба толкава плата да се дава на играч кој до крајот на годината е аут ради повреда.
Абе нема да биде аут тој ама батали ти више Ибра и неговата појава кога ни требаат сериозни играчи кои би биле конкурентни за титула. Шпиц мора да се донесе, десно крило, еден играч средина, лев бек што никој жив не спомнува и плус централен дефанзивец. Кога ја би бирал Белоти/Лукаку, Дени Роуз, Раџа Наинголан/Бакајоко/Матич, Даглас Коста ама секако е тешко да се купи било кој од сите овие.[DOUBLEPOST=1496996691][/DOUBLEPOST]
Можеби тоа што четири години по ред иде преку 20гола. Во глобала мислам дека се слични овие тројца играчи со тоа што Лаказет ми делува како постабилен играч, цело време е на едно исто ниво. Рашфорд знае да сврзе неколку добри уткамици па послем да се губи на другите, сепак е за очекување оти е млад. Додека Марсиал ако не се извади од таа депресија или што и да е ќе си остане one season wonder.
Лаказет има над 20 гола во Француска Лига кај што имаше Ибра по преку 40 секоја сезона.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom