UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Јако е после заминувањето на ФерГејсон од Сморчесер, тебе како ти е? Малку подобро со титула у ЛЕ? :LOL:
Ова веќе не се подјебавања ова се чисти комплекси. Сморчестер, ФерГејсон, сфаќаш дека само се бламираш тука, со ефтини селски финти? Шупак.

Ова веќе не се подјебавања ова се чисти комплекси. Сморчестер, ФерГејсон, сфаќаш дека само се бламираш тука, со ефтини селски финти? Шупак.
Не бе, тоа е назив на клубот кој го добива од мене према фудбалот кој го игра сезонава.:toe:
А тебе изгледа многу те боли што е Сморчестер, ајде следната сезона коа ќе бидат на дното од табелата ќе го мењам у Дночестер можда појше ќе ти се свиѓа.:kezec:

Не бе, тоа е назив на клубот кој го добива од мене према фудбалот кој го игра сезонава.:toe:
А тебе изгледа многу те боли што е Сморчестер, ајде следната сезона коа ќе бидат на дното од табелата ќе го мењам у Дночестер можда појше ќе ти се свиѓа.:kezec:
Тапа си. Дури веќе не знаеш и што збориш. Назив кој го добил според фудбалот што го игра сезонава се вика ФерГејсон?!
Не, тоа е само болен излив на неконтролирани емоции кои што колуминирале овие денови поради некоја непозната причина.

Ја имам теорија ама, мислам не и е местото тука па ќе си приќутам...

Тапа си. Дури веќе не знаеш и што збориш. Назив кој го добил според фудбалот што го игра сезонава се вика ФерГејсон?!
Не, тоа е само болен излив на неконтролирани емоции кои што колуминирале овие денови поради некоја непозната причина.

Ја имам теорија ама, мислам не и е местото тука па ќе си приќутам...
Реков тимот, Гејгусон е екс тренер. Он го добива по тоа што е геј, како и секој друг што има контакт со Сморчесер.:icon_lol:[DOUBLEPOST=1495733725][/DOUBLEPOST]
18671439_1329143523862752_7103476933621558725_o.png.jpg

Спамчесер.:toe:

Последно уредено:

Време е да се покриеш со ушите и да престанеш да лупаш глупости. Ваква бламажата како твојата овде ретко се гледа.

Време е да се покриеш со ушите и да престанеш да лупаш глупости. Ваква бламажата како твојата овде ретко се гледа.
Ретко се гледа и некој тим со потрошени 500 милиони да не може да пркне 3 сезони погоре од 6то место.:toe:

Ретко се гледа и некој тим со потрошени 500 милиони да не може да пркне 3 сезони погоре од 6то место.:toe:

Сфаќам јас подбуцнувања и се', ама да подбуцнуваш треба да си интелигентен.

А твоиве фори се у фазон на 7 одделение, и не треба да се води воопшто дискусија со искомплексирано хејтерче кое гледа само право.

Сфаќам јас подбуцнувања и се', ама да подбуцнуваш треба да си интелигентен.

А твоиве фори се у фазон на 7 одделение, и не треба да се води воопшто дискусија со искомплексирано хејтерче кое гледа само право.
Па што ме цитираш ако не треба да се води дискусуја.:tapp::LOL:[DOUBLEPOST=1495735360][/DOUBLEPOST]
18671641_1501955686533562_3722888364194103986_o.jpg

Завршив училиште ехехее, не ми се враќа повторно на вакви заебанции.

Што би рекол татко ми, ако немам нешто паметно да кажам, јас чутам.

Завршив училиште ехехее, не ми се враќа повторно на вакви заебанции.

Што би рекол татко ми, ако немам нешто паметно да кажам, јас чутам.
Паметно ти рекол, а ти не го слушаш татко ти. Срамчестер те било.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom