UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Јако е после заминувањето на ФерГејсон од Сморчесер, тебе како ти е? Малку подобро со титула у ЛЕ? :LOL:
Одлично, ти си сменил руво, до вчера мењаше аватари и пишуаше мотивациски текстови.
Денеска како ти е?

C

Castiel

Гостин
Освои Челзи титула у ЛЕ, така да не капирам што прашуваш.:toe:
Па затоа те прашувам, нешто се обидуваш да ги зезаш за титула која што и челзи ја освои и си се радувал исто ко они сега.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Одлично, ти си сменил руво, до вчера мењаше аватари и пишуаше мотивациски текстови.
Денеска како ти е?
Супер кога гледам како се радувате на титула у ЛЕ ( место у Лш), само така продужите тоа нека ви биде достигнување.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Супер кога гледам како се радувате на титула у ЛЕ ( место у Лш), само така продужите тоа нека ви биде достигнување.
Фала за убавите зборови, многу ни значат.
Продужи даље и ти у исто темпо.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Па затоа те прашувам, нешто се обидуваш да ги зезаш за титула која што и челзи ја освои и си се радувал исто ко они сега.

Уопште не сум се радувал, тоа е натпреварување за екипи од втората класа на Европа и нема што да ме радува. Титули ко Карлинг купови и Лига Европи може да радуваат екипи кои тешко доаѓат до трофеи, клубови кои немаат јак буџет и Сморчесер.:toe:

C

Castiel

Гостин
Уопште не сум се радувал, тоа е натпреварување за екипи од втората класа на Европа и нема што да ме радува. Титули ко Карлинг купови и Лига Европи може да радуваат екипи кои тешко доаѓат до трофеи, клубови кои немаат јак буџет и Сморчесер.:toe:
Секако дека не си се радувал. Секако....

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Секако дека не си се радувал. Секако....

Сто посто не сум се радувал, нити некој у клубот беше задоволен затоа што таа сезона се освоило ЛЕ. Затоа летна крофната и дојде Мурињо.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.917
Поени од реакции
67.603
A со него освоивте ЛШ...

R

red.devil

Гостин
Спремни беа да освојат, таман порасна коњчето... Другото е историја.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.433
Добро бе нели ги научивте челзињава дека ги боли дека човекот кој требаше да им носи титули во наредните неколку сезони, да биде нивниот Фергусон, среќниот кој заврши несреќно во нивното клубче? Остајте ги нека си поплачат на раат. Свцкички <3

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.737
Добро бе нели ги научивте челзињава дека ги боли дека човекот кој требаше да им носи титули во наредните неколку сезони, да биде нивниот Фергусон, среќниот кој заврши несреќно во нивното клубче? Остајте ги нека си поплачат на раат. Свцкички <3
Си ни го видел новиот менаџер?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.433
Си ни го видел новиот менаџер?
Добар е, добар но знаејќи дека му здосадија Јуве и репрезентацијата по 2-3 сезони не е тешко да се виде дека Челзи му е уште една попатна станица.Едноставно не е ВАШ ЧОВЕК Конте, тој е на јувенташите, интерашите... :D Мурињо си беше баш ваш. Како Јунајтед што беше на Фергусон, Арсенал на Венгер, Симеоне на Атлетико итн.

Затоа ги мењате ливерпулци периодов со досетките.

Kajgana Shop

На врв Bottom