C
Castiel
Гостин
Ова од искуство им кажуваш пошто знаеш како е да се освои ЛЕ?Јако е после заминувањето на ФерГејсон од Сморчесер, тебе како ти е? Малку подобро со титула у ЛЕ?![]()
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ова од искуство им кажуваш пошто знаеш како е да се освои ЛЕ?Јако е после заминувањето на ФерГејсон од Сморчесер, тебе како ти е? Малку подобро со титула у ЛЕ?![]()
Одлично, ти си сменил руво, до вчера мењаше аватари и пишуаше мотивациски текстови.Јако е после заминувањето на ФерГејсон од Сморчесер, тебе како ти е? Малку подобро со титула у ЛЕ?![]()
Освои Челзи титула у ЛЕ, така да не капирам што прашуваш.Ова од искуство им кажуваш пошто знаеш како е да се освои ЛЕ?
Па затоа те прашувам, нешто се обидуваш да ги зезаш за титула која што и челзи ја освои и си се радувал исто ко они сега.Освои Челзи титула у ЛЕ, така да не капирам што прашуваш.![]()
Супер кога гледам како се радувате на титула у ЛЕ ( место у Лш), само така продужите тоа нека ви биде достигнување.Одлично, ти си сменил руво, до вчера мењаше аватари и пишуаше мотивациски текстови.
Денеска како ти е?
Фала за убавите зборови, многу ни значат.Супер кога гледам како се радувате на титула у ЛЕ ( место у Лш), само така продужите тоа нека ви биде достигнување.
Уопште не сум се радувал, тоа е натпреварување за екипи од втората класа на Европа и нема што да ме радува. Титули ко Карлинг купови и Лига Европи може да радуваат екипи кои тешко доаѓат до трофеи, клубови кои немаат јак буџет и Сморчесер.Па затоа те прашувам, нешто се обидуваш да ги зезаш за титула која што и челзи ја освои и си се радувал исто ко они сега.
Секако дека не си се радувал. Секако....Уопште не сум се радувал, тоа е натпреварување за екипи од втората класа на Европа и нема што да ме радува. Титули ко Карлинг купови и Лига Европи може да радуваат екипи кои тешко доаѓат до трофеи, клубови кои немаат јак буџет и Сморчесер.![]()
Сто посто не сум се радувал, нити некој у клубот беше задоволен затоа што таа сезона се освоило ЛЕ. Затоа летна крофната и дојде Мурињо.Секако дека не си се радувал. Секако....
Се освои ПЛ. ПЛ и ЛЕ разлика небо и земја бато.A со него освоивте ЛШ...
Си ни го видел новиот менаџер?Добро бе нели ги научивте челзињава дека ги боли дека човекот кој требаше да им носи титули во наредните неколку сезони, да биде нивниот Фергусон, среќниот кој заврши несреќно во нивното клубче? Остајте ги нека си поплачат на раат. Свцкички <3
Добар е, добар но знаејќи дека му здосадија Јуве и репрезентацијата по 2-3 сезони не е тешко да се виде дека Челзи му е уште една попатна станица.Едноставно не е ВАШ ЧОВЕК Конте, тој е на јувенташите, интерашите...Си ни го видел новиот менаџер?