UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
R

red.devil

Гостин
И да не освоеше, немаше да биде избркан, реално да праиме муабет :)
Не сум толку сигурен. Ед е копиљ за таа работа, си има некои принципи кои што иако во фудбалот не функционираат ама он си ги користи. Еден вид фрејмворк или стандард му се и се придржува до нив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го сфаќам зошто вели дека е most important затоа што како прво ем голем дел од трансфер целите зависеа од тоа дали играме ЛШ или не а на второ место и бонусите од спонзорствата се губат и тоа влијае на финансиската моќ на клубот а трето, на играчите поготово тие што се родум од Манчестер секако дека има значи ова по терористичките напади некни. Потоа си кажа дека за сега ништо не може да се мери со треблот со Интер :) @Џонтра Волта

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Штета за децата на Ајакс ама сепак Јунајтед беше преголем залак за нив. Значи влегоа под импресии во финалево и изгореа во желбата да направат резултат (не направија апсолутно ништо). Манчестер рутински си дојде до титулата и честитки до нивните навивачи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како успеа да искомбинираш Мурињо со Црпнат, Ле со локална политика... :eek:
иронија е другар, исмевање е на античкиве од Острелија што пишат вакви комбинации со капс лок и латиница, се гледа дека ги немаш читано :D

C

cige

Гостин
Јас мислам дека Јунајтед нема многу многу да се замара со ЛЕ и е можно уште во раната елиминациона фаза да одпадне. Жозе Мурињо повеќе ќе се насочи кон освојување на Англиското првенство одколку да мачи сили овде во ЛЕ.
Златна бубамара за промашај на годината.

razbirashh

No puedo,tengo nobio.
Член од
11 мај 2014
Мислења
983
Поени од реакции
2.202
иронија е другар, исмевање е на античкиве од Острелија што пишат вакви комбинации со капс лок и латиница, се гледа дека ги немаш читано :D
MA GI IAM CHITANO NASHYTE OD OUSTREJLIA, ама повеќе ми личеше на свесно наметнување лични политички ставови OK POYYY :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Нека му каже некој на Џимито дека може да излезе од дупката...
Хаха, сварно јако достигнување. Јунајтед тепал у Лига Европа тим со просек од 17 и пол години. Уште сум у шок.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom