Не сум толку сигурен. Ед е копиљ за таа работа, си има некои принципи кои што иако во фудбалот не функционираат ама он си ги користи. Еден вид фрејмворк или стандард му се и се придржува до нив.И да не освоеше, немаше да биде избркан, реално да праиме муабет![]()
Да знае у која вукојебина доаѓа, ќе им ја пуштеше на Ајакс намерно.
MURINJO DETE ANTICKO NE KAZA PO RIAL NAJM JOZETO ZA PREMIER CRPNATIOT MAGLA #NOTMYPRIMEMINISTER
Дa знaе...Да знае у која вукојебина доаѓа, ќе им ја пуштеше на Ајакс намерно.![]()
Го сфаќам зошто вели дека е most important затоа што како прво ем голем дел од трансфер целите зависеа од тоа дали играме ЛШ или не а на второ место и бонусите од спонзорствата се губат и тоа влијае на финансиската моќ на клубот а трето, на играчите поготово тие што се родум од Манчестер секако дека има значи ова по терористичките напади некни. Потоа си кажа дека за сега ништо не може да се мери со треблот со Интер
Number one destination for doing business in southeast europe.Сигурно Пандев му кажал дека сме Швајцарија на Балканот, и лидери по се во регионот...
Како успеа да искомбинираш Мурињо со Црпнат, Ле со локална политика...
MURINJO NE KAZA PO RIAL NAJM JOZETO ZA PREMIER CRPNATIOT MAGLA #NOTMYPRIMEMINISTER
иронија е другар, исмевање е на античкиве од Острелија што пишат вакви комбинации со капс лок и латиница, се гледа дека ги немаш читаноКако успеа да искомбинираш Мурињо со Црпнат, Ле со локална политика...![]()
Златна бубамара за промашај на годината.Јас мислам дека Јунајтед нема многу многу да се замара со ЛЕ и е можно уште во раната елиминациона фаза да одпадне. Жозе Мурињо повеќе ќе се насочи кон освојување на Англиското првенство одколку да мачи сили овде во ЛЕ.
MA GI IAM CHITANO NASHYTE OD OUSTREJLIA, ама повеќе ми личеше на свесно наметнување лични политички ставови OK POYYYиронија е другар, исмевање е на античкиве од Острелија што пишат вакви комбинации со капс лок и латиница, се гледа дека ги немаш читано![]()
Ako ne najdes karta bas doma ke si gledameОва е боље од освојување на било што. Да си го гледаш тимот дома.
Pozz
Хаха, сварно јако достигнување. Јунајтед тепал у Лига Европа тим со просек од 17 и пол години. Уште сум у шок.Нека му каже некој на Џимито дека може да излезе од дупката...