- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.607
Абе мене не ми е толку лоша. Јас ја читав книгата пред едно пола година и не ми личи дека многу забегале од дејствието.
IMO, Вотан е погоден глумецот, исто и Чернобог, па и лепраконот. А главниов лик стварно е некако блед, транспарентен, али и у книгата е таков. Сепак, се сложувам дека тој глумец не е погоден.
Инаку, не ми делува дека е thin, sort of stretched, like butter scraped over too much bread.
Книгата не знам ни дали е колку пола AGOT , a треба да пополни 8-10 епизоди.
Ми се чини дека има некој, ја би го нарекол, технички проблем. Нешто околу тоа што го спомена - како се вклопени, монтирани, поврзани настаните од книгата во серијата, ама ништо страшно. Штом ја гледам ОК е.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
IMO, Вотан е погоден глумецот, исто и Чернобог, па и лепраконот. А главниов лик стварно е некако блед, транспарентен, али и у книгата е таков. Сепак, се сложувам дека тој глумец не е погоден.
Инаку, не ми делува дека е thin, sort of stretched, like butter scraped over too much bread.
Книгата не знам ни дали е колку пола AGOT , a треба да пополни 8-10 епизоди.
Ми се чини дека има некој, ја би го нарекол, технички проблем. Нешто околу тоа што го спомена - како се вклопени, монтирани, поврзани настаните од книгата во серијата, ама ништо страшно. Штом ја гледам ОК е.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)