Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
јебига во вистинско светло се покажа Македонија на Евровизија... ама шо знаат тие шо е македонска работа (запросување + трудна невеста на свадба !!!! )... типично македонски !!

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Јас мислам дека некој во Македонија има профит и си кради пари со Евровизијава, друго објаснување за тоа што учествуваме нема.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.054
Поени од реакции
8.362
Изгледа овој знаел дека нема да влеземе во финале па избрза да ја запроси, а ќе беше јакото Јана да речеше НЕ.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Мене ми изгледаше настапот добро (не идеално), но во однос на некои други земји ми личеше победнички. Браво за Јана(y)

Исто така баш ми се свиѓаше најавата, посебно тоа што е бремена, како и тоа што дечко и ја побара за жена. Нека бидат среќни во бракот и нека имаат еден куп живи и здрави деца! И воопшто не е сељачки тоа што ја побара за жена на Евровизија, наспроти тоа е нешто што до сега не било, личеше како центар на внимание, а и тоа е добро кога нашата земја Македонија е во центарот на вниманието по нешто добро.

И прв пат да не се почувствувам укакано поради тоа што не сме влегле во финале. Прв пат да се почувствувам гордо во однос на тоа како некој Македонец не претставил нас и нашата држава:)

R

Roten 96

Гостин
Браво за Унгарија алах бар пееше каква ПЕСНА бреееееееееј

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.460
Поени од реакции
30.983
Јас мислам дека некој во Македонија има профит и си кради пари со Евровизијава, друго објаснување за тоа што учествуваме нема.
Македонија нема баш профит, Јана си е од имотна фамилија, мислам, се дискутираше дека песнава е правена од некој шведски продуцент така што е скапа. Така да, ова е само нејзина авантура, што се претвори во меден месец :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.677
Откривање на бременост + јавно запросување.... Лееееејјјјј туѓ срам ме фати само од што ви ги читам коментарите, а не пак да гледав...
:sramezliv:

Абе оди таму да пееш, ако влезеш во финале добро, ако не фаќај авионот и назад во земјава, што кур компликуваме само не срамат по светов еј.

Пу бре, ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ!!!

ТЕЛЕВИСА ПРЕЗЕНТА:mad::mad::mad:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
658
Поени од реакции
544
Мене најмногу ме иритира начинот на гласање 50/50 жири „стручно“ и публиката. Треба да е 100% од публиката, најдобар судија е публиката. Истото беше и лани со руската, која според телевоутингот победи, а Украина 2ро место. И претходните години било така....
Живи глупости!
Едвај чекам да видам официјални резултати како гласала публиката

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.832
Поени од реакции
12.283
Откривање на бременост + јавно запросување.... Лееееејјјјј туѓ срам ме фати само од што ви ги читам коментарите, а не пак да гледав...
:sramezliv:

Абе оди таму да пееш, ако влезеш во финале добро, ако не фаќај авионот и назад во земјава, што кур компликуваме само не срамат по светов еј.

Пу бре, ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ!!!

ТЕЛЕВИСА ПРЕЗЕНТА:mad::mad::mad:
За во финале сигурно ќе откриеја дека е девица :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom