Јана Бурческа на Евровизија 2017

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Македонија не се квалифиЦИРАШЕ во финале. :tapp::tapp::tapp:

*За оваа шо меле е тоа :D

Дајте бе да се собиреме 10 души од форумов да направиме песна што лагано ќе влезе во топ10? Па срамота е волку аматерски да настапуваме/поминуваме на Евровизија...

Е па сега и бебе и сопруг и евровизија јбг си ги потроши трите желби. Нема четврта за финале

Најдобро воопшто да не учествуваме на вакви настани кога никој не не сака. Искрено оваа песна беше една од најдобрите што настапуваат оваа година.

Јас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
Како прво ова не е евровизија(со австралија израел азербеџан во неа) глупости болна работа....како второ нема песни како порано ова не е евровизија ова е куровизија.....избришете тема бе и гасете МТВ ....одете и препорачајте ми некој филм во темата филм ми се гледа баш некој добар....

Дајте бе да се собиреме 10 души од форумов да направиме песна што лагано ќе влезе во топ10? Па срамота е волку аматерски да настапуваме/поминуваме на Евровизија...
Песента на Македониjа беше добра. Не нешто велико, но се пак добра.
Но настапот бе ... :(

Најдобро воопшто да не учествуваме на вакви настани кога никој не не сака. Искрено оваа песна беше една од најдобрите што настапуваат оваа година.
Песната можеби. Настапот беше лош

Никад више нема да влеземе во финале.:D

Јас да гледам евровизија....па си ја изгледав Лион добра текам беше....значи евровизија не ПОСТОИ веќе добри 10 години...поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom