Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Македонија не се квалифиЦИРАШЕ во финале. :tapp::tapp::tapp:

*За оваа шо меле е тоа :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дајте бе да се собиреме 10 души од форумов да направиме песна што лагано ќе влезе во топ10? Па срамота е волку аматерски да настапуваме/поминуваме на Евровизија...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.831
Поени од реакции
12.283
Е па сега и бебе и сопруг и евровизија јбг си ги потроши трите желби. Нема четврта за финале

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Најдобро воопшто да не учествуваме на вакви настани кога никој не не сака. Искрено оваа песна беше една од најдобрите што настапуваат оваа година.

R

Roten 96

Гостин
Јас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
Како прво ова не е евровизија(со австралија израел азербеџан во неа) глупости болна работа....како второ нема песни како порано ова не е евровизија ова е куровизија.....избришете тема бе и гасете МТВ ....одете и препорачајте ми некој филм во темата филм ми се гледа баш некој добар....

RTM

Член од
4 септември 2008
Мислења
846
Поени од реакции
218
Дајте бе да се собиреме 10 души од форумов да направиме песна што лагано ќе влезе во топ10? Па срамота е волку аматерски да настапуваме/поминуваме на Евровизија...
Песента на Македониjа беше добра. Не нешто велико, но се пак добра.
Но настапот бе ... :(

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.831
Поени од реакции
12.283
Најдобро воопшто да не учествуваме на вакви настани кога никој не не сака. Искрено оваа песна беше една од најдобрите што настапуваат оваа година.
Песната можеби. Настапот беше лош

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Никад више нема да влеземе во финале.:D

R

Roten 96

Гостин
Јас да гледам евровизија....па си ја изгледав Лион добра текам беше....значи евровизија не ПОСТОИ веќе добри 10 години...поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom