Фан Клуб: Јувентус

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Како што пишав, би требало Монако да ги фатиме на искуство... досега сите екипи што се вкрстија со нив, нитуедна не играше дефанзивен фудбал, ова ќе им е прв тест на нив.

Ако со Барса ни одговараше распоредот дома, овојпат не ни иде од рака

Аталанта, Торино и Рома ќе бидат тешки дуели... ако извадиме 4 бода задоволен ќе сум :) После Рома ни остануваат уште 2 меча што мораме да ги добиеме

Него зошто во средата Маркизио не беше ниту на клупата? Повреден е нешто?
Јуве не игра дефанзивен фудбал, туку знае да одигра дефанзиво, не е исто тоа .

Марка добил неќна некој удар на тренинг, пред мечот не одработил целосен тренинг и затоа не беше на располагање.

Монако е страшно полетна екипа, многу талент, многу потенцијал, ама искуството мислам дека е на наша страна, иако тоа не мора да значи дека тек така ќе се предадат.Ќе сака повторно голема концентрација за да се изгура и овој двомеч.

S

Samurai_Sk

Гостин
BTHW еве го дебелиот после пласманот во полуфинале што вечера, ма ме чуди и босанецот и прави друштво.

gggg.jpg

A

apidrone

Гостин
Монаковциве посамоуверени од Барселона. Тоа ме радува.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Убеден сум дека Јуве веќе не прима гол во ЛШ со тоа што Монако ќе го помине а во финале единствено може да изгуби на пенали после 0-0 (за ова се надевам дека грешам). Слушајте ми го зборот:anco:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.710
Поени од реакции
88.755
Некој 0 голови од Барса за 180 минути, некој друг 5 гола за 80 минути во лигашки натпревар...

Nма разлика :kafence:

Каква кучка е кармата, се им се наплати (со се камата) за периодот од 2006-2010...а какошто изгледа нема да заврши во брзо време:nesumjas:Тој Јувентус од втора лига со Зебина, Занети, Џаникеда, Легротаље, Маркиони би го торпедирал моменталниов Интер... Е до толку се бедни

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.262
Поени од реакции
18.477
Прво помислив дека Барса играла со некој и му дала пет гола :D ама потоа ми текна дека Ел Класико играат денеска.

Иначе не ми го споменувај Интер во фан клубов, нека кршат глава таму, дури и за заебанција не се интересни повеќе од што се мизерни.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Де Шиљо побарал трансфер во Јувентус и не го продолжува договорот као или милом или силом ќе заиграм во Јувентус. Ме мрзи да барам линк од моб сум.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.262
Поени од реакции
18.477
Штета не влезе шутот на Маркизио, страшен удар беше со лева нога.

Добро е 4-0, Бонучи се изнервира од поништениот гол и се претвори во Меси прелетувајќи пола терен за 4тиот гол :busi:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Некој 0 голови од Барса за 180 минути, некој друг 5 гола за 80 минути во лигашки натпревар...

Nма разлика :kafence:

Каква кучка е кармата, се им се наплати (со се камата) за периодот од 2006-2010...а какошто изгледа нема да заврши во брзо време:nesumjas:Тој Јувентус од втора лига со Зебина, Занети, Џаникеда, Легротаље, Маркиони би го торпедирал моменталниов Интер... Е до толку се бедни
Што си се опседнал толку со Интер бе? :cautious:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Де Шиљо побарал трансфер во Јувентус и не го продолжува договорот као или милом или силом ќе заиграм во Јувентус. Ме мрзи да барам линк од моб сум.
De Sciglio's family's car was stopped outside San Siro (after De Sciglio was booed heavily) and a heated discussion begun. [MilanNews.it]

Kajgana Shop

На врв Bottom