утревечер ако имат заинтересирани јас сум заЌе има екипа едно лоби да направиме да се позезаме малку?
Гледам некако слабо заинтересирани незнам оти, и јас сум слободен вечер ајде бе луѓе!утревечер ако имат заинтересирани јас сум за
Била демек "претешка" па пробват да ја упростат малце. Ама скроз ја заебаја ко го тргнаја худот а и изглеа немет играно јакиро или мирана дота1. Иди ти па се снајди крши тастатура 1 за блинк па v па t со тиниПошто дота ја напрсвија дно од игра ниефен разумен доташ од тие што играа кецот више не ја играат, имаш деца од 15 надоле годинки што играат сега
Знаеш дека се местат shortcut-ите за магиите и итемите како сакаш? Плус ги имаш legacy т.е оригиналните shortcut-и од Дота 1...Била демек "претешка" па пробват да ја упростат малце. Ама скроз ја заебаја ко го тргнаја худот а и изглеа немет играно јакиро или мирана дота1. Иди ти па се снајди крши тастатура 1 за блинк па v па t со тини
Ок и? Муабетот ми беше дека за разлика од дота1, двојкава е прелесна. А волво незнам зошто уште се трудит да ја упростит и изглеа несвесно ја доотепвит играва шо е видно отепана споредено со пр пред 4 години. Најголема грешка им е мајмунон мсм шо потреба? Веќе имаме херој според кралот мајмун а то е фантом ланцер. Шта че ни уште еден? Поубо артур или ајсфеникс да ги пуштеа ко веќе од дота омг земет херои.Знаеш дека се местат shortcut-ите за магиите и итемите како сакаш? Плус ги имаш legacy т.е оригиналните shortcut-и од Дота 1...
ако е прелесна зашто не си 9к ммр?за разлика од дота1, двојкава е прелесна.
Зашто не знаеше за shortcut-ите ваљда... А и врати со ОК и?? хахахахако е прелесна зашто не си 9к ммр?
Јер дота играм само од задоволство ранкед можда година дена неам играно и не планирам допрва да почнам.ако е прелесна зашто не си 9к ммр?
мора да има промени , не бива истото па истотоЈа играв играта уште од времето на Дота 1 (Кога нонстоп искачаа нови мапи и цело време требаше да се ставаат таму кај што се ставаат)..
Просечен играч сум, новите играчи и не се сеќаваат на почетоците (можеби Гарена, но не верувам некој да се сеќава на БатлНет)
Како и сите други мислам дека се искомерцијализира ептен играва до даска со ранкед и не знам шо. Па и со тоа итемите е претеризам мислам па не играм вов.
Ау да, темава е Дота 2 а не Дота 1, се извинувам ама веќе го напишав постот.
Не велам да нема промени. И тогаш си имаше промени. Си испаѓаа мапи/пачови на неколку месеци, додаваа херои и слично.мора да има промени , не бива истото па истото
Неможиш да се семеш како репер лично ти, зошто има луѓе што (пример) во моментов почнуваат за прв пат да играат дота 2. Тие емисии и туторијали/финтици се наменети за нив. Чак и Middle range играч може да научи повеќе како да си ја подобри играта.Не велам да нема промени. И тогаш си имаше промени. Си испаѓаа мапи/пачови на неколку месеци, додаваа херои и слично.
Но муабетот ми беше дека ептен се искомерцијализира, со итеми со чуда, со ранкед па сеа ние толку години ја пратиме па не знаеме шо да спојуваме и да играме (некој ко ќе ми каже шо да спојам ми иде да го ѓекнам од компјутер). Или па оние шо прават емисии за дота и слично Не ми пречи и ја си играв дота 2 од ко испадна ама сеа веќе и мапата ја сменија и да ти кажам и не знам од кај треба да одам.
Али најврв е тоа што ја ставија ко е-Спорт на обложувалничките веб-страни.
Да се обложиш кој ќе направи 1st blood и слично. Е тоа е веќе ново.