Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас не го сакав назад во Јунајтед ама не од фудбалски причини, туку повеќе од морални.
Ама од кога почнаа шпекулациите дека ќе го купуваат назад, моралните дилеми беа ставени на пауза и инстантно се врати љубовта, нели? :icon_lol:

Ама од кога почнаа шпекулациите дека ќе го купуваат назад, моралните дилеми беа ставени на пауза и инстантно се врати љубовта, нели? :icon_lol:
Те очекував тебе, и не знам зошто форсираш кога го знаеш мислењето.
Ти ми ставаше смешковци зошто до последен ден појќе сакав да биде некој друг место него... Мешаш канали пак нешто.

Те очекував тебе, и не знам зошто форсираш кога го знаеш мислењето.
Ти ми ставаше смешковци зошто до последен ден појќе сакав да биде некој друг место него... Мешаш канали пак нешто.
HHhhhhm, мешање на канали е кога еден ден пишуваш "Погба е прле кое не му треба на Јунајтед и дека ќе бидат мал клуб ако го вратат", за наредниот ден да пишеш дека "Погба е must-buy!!!!", и така..

HHhhhhm, мешање на канали е кога еден ден пишуваш "Погба е прле кое не му треба на Јунајтед и дека ќе бидат мал клуб ако го вратат", за наредниот ден да пишеш дека "Погба е must-buy!!!!", и така..
Вакви заклучоци од парцијални реченици носи внука ми која има четири години... И така.

Ќе ти пишев HHhhhh ама не сум сигурен дали пак форсираш или се давиш...

Нема што, го делам потполно мислењето за системот на игра а нарочито за Мурџо. Ојден е чоекот, толку.

А Јунајтед од друга страна, стана гробница за таленти и ѕвезди пост Ферги. Ако продолжи со ова темпо, ќе го надмини Интер на тоа поле. Немој да мислиш дека го земав Интер за пример зошто си негов фан, туку затоа што и двата клуба ги водат безкичмењаци кои што очигледно поима немаат од фудбал, со таа разлика шо кај Јуанјтед барем за праење пари ги бидува, ама шо к*р кога не знаат како да ги искористат и сѐ што ќе земаат ќе го упропастат...

Едно е да тераш теорија спрема хејт кон играч, а друго е да си реален.

Погба е талентиште, го покажуваше тоа уште од 15-16та година. Дриблинг, градење, шут, пас, снага. Поседува буквално сѐ. Му фали малце појќе мозок ама тое. Значи има предиспозиции да биде во најдобрите 11 за наредниве десеттина години.

И јас не го сакав назад во Јунајтед ама не од фудбалски причини, туку повеќе од морални. Бидејќи во тоа време уште тоа беше останато од Ферги и успеаа за пар години да просерат сѐ што градел со децении. Иначе, како играч и од фудбалски аспект, ми беше омилен пилишпар кога играше во младинците.
Е , далеку дека го хејтам Погба ! Јас повеќе не го варам неговиот агент , заради него и бидна првиот спор и одењето на Погба . А фактот дека почнува силно да личи на коњот (Велбек), со понашањето и утките , не може да го пренебрегне дури и најзагреаниот фан на МУ ![DOUBLEPOST=1492177931][/DOUBLEPOST]
Ќе се цитираш сам во најглуп пост на денот, или мене ќе ме мачиш да те цитирам?
Гледам тесно ти е во Битола , шетни накај Демир Хисар , не обесувај овде !

Место Канте треба да е. :kuracc:

Ах Н’голо Канте, најдобриот мидфилдер во светот, ради него Лестер лани освоија а годинава не можат да се состават. :icon_lol:

Колку он беше круцијален дел од тимот и „причина“ за срање игрите на Лестер, гледаме последниве утакмици. Хараат без него. Проблемот беше Раниери.

Исто и со Челзи, Џон Оби Микел да го ставиш во најдобрата форма место него, ќе биде исто.

Благо надпросечно ќумбе, пишувам глуп сарказам сеа, ама стварно е грев да го ставаат у ист кош со мадафакери ко Мајкл Есиен и Клод Макелеле. :(

Ме мрзи да ја барам темата за најглуп пост на денот али и таму не би конкурирал пошто постов ти е за најглуп пост за последниве 5 години.
Не знам колку си го гледал Челзи и што си гледал ама Челзи без Канте е една класа послаба екипа, екипа ранлива на средина на терен што остава премногу простор на противници за брзи контри и посед. Игравме неколку пати така со Матиќ и Фабрегас како во сезоната на Мурињо кога освоија титула и беше очајно. Канте е најклучниот играч, Х фактор да речеме за Челзи сезонава, ја држи средината компактна со трчање и вршење дефанзивни задачи, нема подобар во цела лига за читање игра на противник, сечење топки и дефанзивни задачи. Настрана што сезонава е многу подобар во пас игра и знае да отвори во напад и повлече. Али кога се работи за дефанзивни задачи и компактност, најбољи е во секоја смисла. Подобар и од Есиен во најдобра форма, ова со сигурност ти го зборам. Одамна немам гледано играч кој игра со поголема посветеност и професионалнсот на терен од Канте, го има секаде, што вика Хазард некад на терен му изгледало како да гледа двајца Кантевци, на заебанција го кажа ама така е, трча и е присутен за двајца, пример за фудбалер.
Според мене заслужува награда за играч на година ама највероватно нема да ја добие пошто игра на неблагодарна позиција што не дава голови и асистенции па да јача статистика и да се фураат новинари на него ама ако гледаме според импакт на терен, нема побитен играч во било која друга екипа од него што е тој за Челзи.

Погба е нешто налик на Балотели ... и тој беше страшно талентиран али без мозок .. овој еве го следи најверојатно .. кога ќе ми текне дека Јуве ни бараше 80м + крос за него тоа ќе беше ептен голем фејл на Перез ако ги прифатеше тие услови !

Гледам тесно ти е во Битола , шетни накај Демир Хисар , не обесувај овде !

И велиш не го бива Погба, а? Неталентиран, слаб, без шут, не знае да ја гради топката, не знае да игра со глава, не знае топка да пушти, ептен слабо?

И велиш не го бива Погба, а? Неталентиран, слаб, без шут, не знае да ја гради топката, не знае да игра со глава, не знае топка да пушти, ептен слабо?
Аа , значи можеш и по темата да пишеш нешто ? Е арно !
Се слагам дека бог со физички предиспозиции и талент за фудбал го частел и се заборавил ! И талентиран е , има јак шут , јак е во дуел , гради топка , има пас , има СЕ ' ! Само едно нема , карактер (сакаш речи го мозок ) . Е сега не до толку забеган како Балотели ама после трансферов во МУ му се пружа шанса да му се приближи .
Фактот дека во првата сезона после враќањето соработува со двајца здраво забегани , не му оди во корист .

Аа , значи можеш и по темата да пишеш нешто ? Е арно !
Се слагам дека бог со физички предиспозиции и талент за фудбал го частел и се заборавил ! И талентиран е , има јак шут , јак е во дуел , гради топка , има пас , има СЕ ' ! Само едно нема , карактер (сакаш речи го мозок ) . Е сега не до толку забеган како Балотели ама после трансферов во МУ му се пружа шанса да му се приближи .
Фактот дека во првата сезона после враќањето соработува со двајца здраво забегани , не му оди во корист .

па зашо викаш дека е само КОЊ кој трчал покрај Пирло на кој му се наместиле коцките и нишо повеќе?
сам по себе си контрадикторен

Sent from my iPhone using Tapatalk

па зашо викаш дека е само КОЊ кој трчал покрај Пирло на кој му се наместиле коцките и нишо повеќе?
сам по себе си контрадикторен

Sent from my iPhone using Tapatalk
Па затоа што тоа што му го дал господ се чисти физички предиспозиции ! За да не биде коњ , кој ќе ги користи само физичките предиспозиции му треба и мозок . Додека имаше кој да мисли за него манекенов беше супер , сега кога дојде ред он да решава задачи , труднооо ! Уште додади дека има менаџер како од турски серии , можеш да претпоставиш колку му е лесно !

Conte asked if any United starters could play for Chelsea: "No, no no... it's not a good question. My players are the best in the world"

Така е.

Ќе се цитираш сам во најглуп пост на денот, или мене ќе ме мачиш да те цитирам?
Прво ти исцитирај си ги мислењата коа викаше дека треба титулата да ви ја дадат уште у август откако го купивте Погба најдобриот везен играч у свет, после победата од 2-0 против Саутемптон кога овој изигра 90 минути а само што се вратил од одмор. ви0овоивовов

Прво ти исцитирај си ги мислењата коа викаше дека треба титулата да ви ја дадат уште у август откако го купивте Погба најдобриот везен играч у свет, после победата од 2-0 против Саутемптон кога овој изигра 90 минути а само што се вратил од одмор. ви0овоивовов

Aјде најди еден мој пост каде што сум го рекол тоа. :lut:

Инаку, одлично го одигра тој натпревар, изгази тогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom