Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
NOD32 is the best. Макар што и Касперскито сум го користел али нодот е минималистички, не те замара и на крај краева бољи е!

Не бев задоволен последно време од NOD32 снимив сега AVG internet protection многу е подобар.

Подолго време користам Kaspersky Internet Security 6.0.2 и прилично сум задоволен...има само еден мал проблем кој и не е толку битен ,а тоа е што е многу досаден бидејќи скоро на се се јавува...многу пати ми се има случено кога инсталирам некоја игра или програм за кои што знам дека се чисти да се појави warning и морам да го кликам по 2-3 пати за да го исклучам т.е. да го ставам програмот/играта во trusted zone...иначе супер си ја брка работата...лови вируси ко луд :)

AOL Shield Anti Virus powered by Kaspersky zakon e, ima slicni da ne kazam isti osobini kako Kaspersky..

Едно прашање за корисниците на нод32 ...
Јас го вклучувам компјутерот и не правам ништо тоа само си се апдајтова ислични срања е сега... го користам нод веќе 2 месеци и за тој период ми најде само 1 вирус кажете ми дали е тоа можно бидејќи јас самиот не правам никаков скан мислам дека тоа сам го прави точно или треба јас да правам скан ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom