Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние не им начукуваме стап...
lugje, pri analen sex nema prirodno podmackuvanje, ne napalena da e zenskata, kolku saka neka e vozbudena i napalena, nema prirodno podmackuvanje. Barem medicinata taka tvrdi
Не е друже перверзија...тоа е садизам....
Ние не им начукуваме стап...
имам пробано само еднаш и не ми преставува никакво ама баш никакво задоволство,боли.
Аналниот секс жените го доживуваат повеќе психички. Не очекувај дека ќе те задоволи исто како вагиналниот.
Орален и анален секс се психичка игра.
Аналниот секс жените го доживуваат повеќе психички. Не очекувај дека ќе те задоволи исто како вагиналниот.
Орален и анален секс се психичка игра.
не ни очекувам,не е исто чуството а и самата помисла дека бута нешто кај што не треба,ми прави да се гадам искрено.затоа и потенцирав дека пробав еднаш колку да видам што е ,како е.никогаш веке . а за оралниот се надоврзувам на мислењето над мене,аналниот и оралниот ми немаат ни една поврзаност,сосема се различни
Е
Што, чувствуваш нешто повеќе кога имаш к** в уста? Машките кога лижат мислиш дека нешто поубаво им е. Сепак, се е во психичката игра.
Епа имај повеќе пати анален, ќе ти се допаѓа како оралниот.
Што, чувствуваш нешто повеќе кога имаш к** в уста? Машките кога лижат мислиш дека нешто поубаво им е. Сепак, се е во психичката игра.
--- надополнето ---
а за тоа дека муштко не осека нешто повеке кога лиже незнам.што демек не се пали и не се јавува некоја фантазија плус?а за тоа што викаш психичка игра,можеби си во право ама не во целост![]()
прочитај погоре.ти реков дека си до негде у право дека е психичка игра но не во целост.Епа штотуку си одговори на прашањето. Тоа што е болдирано ти е психичка игра. Така?