Speak for your self.Ние не им начукуваме стап...
Затоа зборуваме дека е неопходно да се користат лубриканти...lugje, pri analen sex nema prirodno podmackuvanje, ne napalena da e zenskata, kolku saka neka e vozbudena i napalena, nema prirodno podmackuvanje. Barem medicinata taka tvrdi
Ок, нека биде краставица.Не е друже перверзија...тоа е садизам....
Ние не им начукуваме стап...
Аналниот секс жените го доживуваат повеќе психички. Не очекувај дека ќе те задоволи исто како вагиналниот.имам пробано само еднаш и не ми преставува никакво ама баш никакво задоволство,боли.
Незнам за орален башАналниот секс жените го доживуваат повеќе психички. Не очекувај дека ќе те задоволи исто како вагиналниот.
Орален и анален секс се психичка игра.
не ни очекувам,не е исто чуството а и самата помисла дека бута нешто кај што не треба,ми прави да се гадам искрено.затоа и потенцирав дека пробав еднаш колку да видам што е ,како е.никогаш веке . а за оралниот се надоврзувам на мислењето над мене,аналниот и оралниот ми немаат ни една поврзаност,сосема се различниАналниот секс жените го доживуваат повеќе психички. Не очекувај дека ќе те задоволи исто како вагиналниот.
Орален и анален секс се психичка игра.
Оралниот и аналниот секс не се „природни“ типови на секс. Вагиналинот е.не ни очекувам,не е исто чуството а и самата помисла дека бута нешто кај што не треба,ми прави да се гадам искрено.затоа и потенцирав дека пробав еднаш колку да видам што е ,како е.никогаш веке . а за оралниот се надоврзувам на мислењето над мене,аналниот и оралниот ми немаат ни една поврзаност,сосема се различни
Е
Што, чувствуваш нешто повеќе кога имаш к** в уста? Машките кога лижат мислиш дека нешто поубаво им е. Сепак, се е во психичката игра.
не реков дека осекам нешто повеке,туку ми е многу по нормално.на некого му се праи повеке кејф на орална ,еве пример мене не ми е лошо орален баш напротив.а за тоа дека муштко не осека нешто повеке кога лиже незнам.што демек не се пали и не се јавува некоја фантазија плус?а за тоа што викаш психичка игра,можеби си во право ама не во целостЕпа имај повеќе пати анален, ќе ти се допаѓа како оралниот.
Што, чувствуваш нешто повеќе кога имаш к** в уста? Машките кога лижат мислиш дека нешто поубаво им е. Сепак, се е во психичката игра.
--- надополнето ---
Епа штотуку си одговори на прашањето. Тоа што е болдирано ти е психичка игра. Така?а за тоа дека муштко не осека нешто повеке кога лиже незнам.што демек не се пали и не се јавува некоја фантазија плус?а за тоа што викаш психичка игра,можеби си во право ама не во целост
прочитај погоре.ти реков дека си до негде у право дека е психичка игра но не во целост.Епа штотуку си одговори на прашањето. Тоа што е болдирано ти е психичка игра. Така?