Анален секс, анален оргазам, Analingus

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Не е друже перверзија...тоа е садизам....

Ние не им начукуваме стап...

lugje, pri analen sex nema prirodno podmackuvanje, ne napalena da e zenskata, kolku saka neka e vozbudena i napalena, nema prirodno podmackuvanje. Barem medicinata taka tvrdi

lugje, pri analen sex nema prirodno podmackuvanje, ne napalena da e zenskata, kolku saka neka e vozbudena i napalena, nema prirodno podmackuvanje. Barem medicinata taka tvrdi

Затоа зборуваме дека е неопходно да се користат лубриканти...

Не е друже перверзија...тоа е садизам....

Ние не им начукуваме стап...

Ок, нека биде краставица. :icon_lol:

Сеедно, тврдо е тврдо (и величината се подразбира) :)

Џену, речиси нема стрејт жена што не пробала аналка. Од друга страна, никој од стрејт мажите не пробал.
Така да, краставица или стап, ти мисли му ја :)

Темата е за тоа како да се направи аналниот секс пријатно искуство и за двајцата, а не болно.

имам пробано само еднаш и не ми преставува никакво ама баш никакво задоволство,боли.

имам пробано само еднаш и не ми преставува никакво ама баш никакво задоволство,боли.

Аналниот секс жените го доживуваат повеќе психички. Не очекувај дека ќе те задоволи исто како вагиналниот.

Орален и анален секс се психичка игра.

Аналниот секс жените го доживуваат повеќе психички. Не очекувај дека ќе те задоволи исто како вагиналниот.

Незнам за орален баш :)

не ни очекувам,не е исто чуството а и самата помисла дека бута нешто кај што не треба,ми прави да се гадам искрено.затоа и потенцирав дека пробав еднаш колку да видам што е ,како е.никогаш веке . а за оралниот се надоврзувам на мислењето над мене,аналниот и оралниот ми немаат ни една поврзаност,сосема се различни

Епа имај повеќе пати анален, ќе ти се допаѓа како оралниот.

Што, чувствуваш нешто повеќе кога имаш к** в уста? Машките кога лижат мислиш дека нешто поубаво им е. Сепак, се е во психичката игра.

--- надополнето ---

не ни очекувам,не е исто чуството а и самата помисла дека бута нешто кај што не треба,ми прави да се гадам искрено.затоа и потенцирав дека пробав еднаш колку да видам што е ,како е.никогаш веке . а за оралниот се надоврзувам на мислењето над мене,аналниот и оралниот ми немаат ни една поврзаност,сосема се различни

Оралниот и аналниот секс не се „природни“ типови на секс. Вагиналинот е.
Човековата природа да експериментира направи да се појават двата типови на секс.
Причината за тоа е во Фројдовата сексуална теорија - орална и анална фиксација што ја развиваме кога сме во најраната возраст, особено женската популација поради принципот на кој се извршува сексуалниот акт.

Е

Што, чувствуваш нешто повеќе кога имаш к** в уста? Машките кога лижат мислиш дека нешто поубаво им е. Сепак, се е во психичката игра.

Збориме за обратна ситуација, како јас се осеќам.. кога ми го лижат и обратно а не дали јас/девојката осеќа/м нешто кога лижам :)

Епа имај повеќе пати анален, ќе ти се допаѓа како оралниот.

--- надополнето ---

не реков дека осекам нешто повеке,туку ми е многу по нормално.на некого му се праи повеке кејф на орална ,еве пример мене не ми е лошо орален баш напротив.а за тоа дека муштко не осека нешто повеке кога лиже незнам.што демек не се пали и не се јавува некоја фантазија плус?а за тоа што викаш психичка игра,можеби си во право ама не во целост :)

а за тоа дека муштко не осека нешто повеке кога лиже незнам.што демек не се пали и не се јавува некоја фантазија плус?а за тоа што викаш психичка игра,можеби си во право ама не во целост :)

Епа штотуку си одговори на прашањето. Тоа што е болдирано ти е психичка игра. Така?

Епа штотуку си одговори на прашањето. Тоа што е болдирано ти е психичка игра. Така?
прочитај погоре.ти реков дека си до негде у право дека е психичка игра но не во целост.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom