Како и да е, одличен вкус за филмови имаше. Мене ќе ми фали. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Финтата со гранде е што ме блокирал на Фејсбук а се немавме ни за пријатели.
Целиот респект у вода.
Никад да не се врати.
Како и да е, одличен вкус за филмови имаше. Мене ќе ми фали.![]()

како и да е колку и да ми е жал што не е тука сепак да се надеваме дека донел добра одлука.Инаку еден quote не е од мене
@Вокерка види:
http://www.imdb.com/title/tt3402236/?ref_=nv_sr_1
Мислам те прочитав еднаш дека и ти ко мене ги сакаш овие филмови.
Баш да видиме што ќе испадне.
Да да римејк на тој ќе биде. Мене баш ми беше убав. Која екипа од актери е таму: Lauren Bacall, Ingrid Bergman, Sean Connery, Anthony Perkins... Tој, Death on the Nile и Evil Under the Sun си ги сакам ептен.Изгледа ќе биде римејк на оној од 74-та, одамна ми е гледан ама памтам дека не ме воодушеви нешто особено.
Новиов со Деп и Пенелопе Круз, ќе видиме.

.Во книгата е главен моментот на изненадување, а на повеќето ни е познат расплетот така да нема потреба од римејк. Слично како Usual Suspects и The Sixth Sense, еднаш кога ќе ги изгледаш, второто гледање е за џабе.Му снемало Шекспировци на Брана, па се врти сега кон Кристи.
Книгата е феноменална и мислам ниеден филм не може да ја екранизира како што треба. Не дека е нешто тешко за екранизирање, само секогаш во филмот знаат нешто да усерат.
Па ти мораш, по милион филмови гледаш и не ти останува ништо освен да ги репризираш. Досадно не досадно тоа е.^ I ja pa budala sum zemal da go repriziram usual suspects se znae ednas i tolku po vtor pat veke dosadno znaes sto se slucuva i tapa ti e
Хахахахаха, цар!Добро е барем немора ни да жали дека те запознал.

Ова не е баш непопуларно.Може актери нели? Ако може, тогаш, Адам Сендлер е ретардиран. Ама стварно.

Io Sono умира по малку во себе.

Морам жими се, колку и да сум досаден ама морам.