Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.228
@wot, таман да ти ставам лајк - кога ќе видам 400кбпс, толку од movie geek моментот :pos::icon_lol:

Skoro pusten e torentot, samo so zapaliv pc. :D

Walking dead I 10gb e dzabe, grainy ja snimaat, najocaj releases ima.
Mi teknuva 3ipol gb epizoda koga simnuvav prva sezona bese raj za oci...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ај ај не се вади сеа :LOL:

Мизерија е TWD, easily најмизерена продкуција ever. За продукција - The Killing > се.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Еј Miss Sloanе излегол, топ (y)
Фала вотич

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.366
Поени од реакции
43.162
Денес го видов врвот на глупоста во фаст фјуриоус 8 трејлерот каде што Рок искача од кола и турка торпедо во друг смер кое оди паралелно со нив по мразот, шаркнадо вода може да им носи.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Денес го видов врвот на глупоста во фаст фјуриоус 8 трејлерот каде што Рок искача од кола и турка торпедо во друг смер кое оди паралелно со нив по мразот, шаркнадо вода може да им носи.
Мислам дека претераа со филмов, осум делови? Сериозни ли се? Доволни беа 3 дела и ајт таму, а не 8. Што е многу многу е. Ај првиот дел беше онака интересен ама ова веќе е и глупо и претерано, не знам дали воопшто некој го гледа филмов веќе.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.366
Поени од реакции
43.162
Мислам дека претераа со филмов, осум делови? Сериозни ли се? Доволни беа 3 дела и ајт таму, а не 8. Што е многу многу е. Ај првиот дел беше онака интересен ама ова веќе е и глупо и претерано, не знам дали воопшто некој го гледа филмов веќе.
10 планираат да има:D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Не му ги реметете милионите на Карпата, и годинава треба да е на врв на најплатени актери. Штом старците со Сталоне на чело снимија 2-3 филма, за помладиве ич да не се секирате. Седмиот беше прогласен за филм на годината на PCA, така што, има многу луѓе што го гледале, а и овој ќе го гледаат. Филмчињата се забавни, тоа им е поентата, нема друга филозофија. Не можеме сите потресни драми да гледаме јбг.

Некни го гледав Passengers. Не очекував многу, па може затоа и изненадно ми се допадна. За чудо, имаше јака хемија меѓу двајцата. Прат го немав гледано во филм откога почна да му расте вредноста и откога ослабе, многу шармантен ми се виде тука. :love:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
А што е финтава со grande? Баш добри мислења имаше.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Финтата со гранде е што ме блокирал на Фејсбук а се немавме ни за пријатели.
Целиот респект у вода.
Никад да не се врати.

Kajgana Shop

На врв Bottom