Тој прескокни го.Nekako po red fativ, sakam cela lista na Z! da ja izgledam.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој прескокни го.Nekako po red fativ, sakam cela lista na Z! da ja izgledam.![]()
Мислам дека претераа со филмов, осум делови? Сериозни ли се? Доволни беа 3 дела и ајт таму, а не 8. Што е многу многу е. Ај првиот дел беше онака интересен ама ова веќе е и глупо и претерано, не знам дали воопшто некој го гледа филмов веќе.Денес го видов врвот на глупоста во фаст фјуриоус 8 трејлерот каде што Рок искача од кола и турка торпедо во друг смер кое оди паралелно со нив по мразот, шаркнадо вода може да им носи.
Мислам дека претераа со филмов, осум делови? Сериозни ли се? Доволни беа 3 дела и ајт таму, а не 8. Што е многу многу е. Ај првиот дел беше онака интересен ама ова веќе е и глупо и претерано, не знам дали воопшто некој го гледа филмов веќе.
Финтата со гранде е што ме блокирал на Фејсбук а се немавме ни за пријатели.
Целиот респект у вода.
Никад да не се врати.
Како и да е, одличен вкус за филмови имаше. Мене ќе ми фали.![]()
@Вокерка види:
http://www.imdb.com/title/tt3402236/?ref_=nv_sr_1
Мислам те прочитав еднаш дека и ти ко мене ги сакаш овие филмови.
Баш да видиме што ќе испадне.
Да да римејк на тој ќе биде. Мене баш ми беше убав. Која екипа од актери е таму: Lauren Bacall, Ingrid Bergman, Sean Connery, Anthony Perkins... Tој, Death on the Nile и Evil Under the Sun си ги сакам ептен.Изгледа ќе биде римејк на оној од 74-та, одамна ми е гледан ама памтам дека не ме воодушеви нешто особено.
Новиов со Деп и Пенелопе Круз, ќе видиме.