UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Абе со муабетиве немало послаби тимови до сега сварно глупо звучи!!
Кој му е крив на Билбао што испаѓа од Апоел??
Тотенхем испаѓа од Генк..
Виола што се сретна со Гладбах, Шахтјор кој е секогаш до завршницата падна со Селта и нај звучниот пар Рома - Виљареал!!
Има квалитетни тимови во најтесен круг би ги ставил Рома,Јунајтед и Бешикташ..
Лион, Шалке, Гладбах од сенка фаворити.. Но се зависи утре кој на кого ќе налета..
Ако гураат далеку Рома и Јунајтед пред полу финале не би паднале мислам..

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ќе се прошета Јунајтед, поготово што нема да фати топ 4 у ПЛ ќе иде јако У ЛЕ.

Овие Тотенхем нејќаат ЛШ да играат, нејќат ни ЛЕ. Од каква група у ЛШ и против каков противник испаднаа.:pos::pos::pos:
Пензионерине у ЈСП и на Пазар беа поагресивни него Тотенгем на првата утакмица у Гент, кои се влечеа со свински црева. Незнам што мислеа дека лагано ќе поминат на реваншот или намерно не им се игра.:pos:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Хмм, мислам дека немаат многу шанси[DOUBLEPOST=1487889522][/DOUBLEPOST]
Очај се сите англиски клубој во Европа. Talking about "најдобрата лига"
Шпанците се прославија. Виљареал декласиран од Рома, Билбао од АПОЕЛ испаѓа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Нема да е лошо да има финале Рома - Јунајтед па коа ќе дознаат Де Роси и Франческо да пребледат, да ги облее ладна пот и нормално да ја обрукаат Италија прописно ко шо знаат.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Нема да е лошо да има финале Рома - Јунајтед па коа ќе дознаат Де Роси и Франческо да пребледат, да ги облее ладна пот и нормално да ја обрукаат Италија прописно ко шо знаат.
Терминот комплекс не е доволен да ти го опише постов..
Се надевам дека напишаново ти е за собирање лајкови...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Не е битно кој ќе освои, битно е Јунајтед да дојде во август на Филип Втори :icon_lol::vozbud:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Терминот комплекс не е доволен да ти го опише постов..
Се надевам дека напишаново ти е за собирање лајкови...
1. Не можам да иам коНплекс од Рома.
2. Би бил у право доколку Рома некогаш имала било каков успех во Европа.
3. Сакам да има такво финале, кејф ќе ми е Рома конечно да игра еден таков битен меч а тоа со Франческо и Де Роси е очигледен форс, првиов го поштувам многу, да ја заокружи кариерата со една титула во Европа не би било лошо.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.643
Ако не добил Дела Вале некое милионче пред второто полувреме, јас еве кај сум... Ова не е германски менталитет, ова е класична жабарска местенка.

П.С. На ливче ме паднаа, крвта нивна виолетова:mad:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако не добил Дела Вале некое милионче пред второто полувреме, јас еве кај сум... Ова не е германски менталитет, ова е класична жабарска местенка.
Oк Скиреа Вајсмилер.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Многу зависи и од ситуацијата во првенствата.
Да речиме дека хипотетички „фаворитиве“ Ман.Ј., Рома и др. доаѓаат во ситуација за висок пласман во првенствата. Во такви околности нема ич да се замараат со ова натпреварување.
Од друга страна против нив секогаш останатите екипи се мотивирани. Ништо чудно да има изненадувања до крајот, па не е исклучено и некои екипи од типот Гладбах или белгијци да се најдат во самата завршница.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
продолжи ја приказната дедо, за Милан кога беа слаби и за малку ќе ја минеа Барса во 1/8 финале .. и тогаш Боатенг му рече на Абијати, не не, Абијати му рече на Абате .. :anco:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Едини мотив за ова е местото во ЛШ, сеа незнам какви им се шансите на Манчестер за преку лигата да дојдат во ЛШ, ако не им се големи ништо чудно да одат олл ин овде, ама кој ги знае, селска лига е оваа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Едини мотив за ова е местото во ЛШ, сеа незнам какви им се шансите на Манчестер за преку лигата да дојдат во ЛШ, ако не им се големи ништо чудно да одат олл ин овде, ама кој ги знае, селска лига е оваа.
Не е да не им се големи, на 2-3 поени се од трето место, така да имаат топ шанси да фатат ЛШ и преку лигата, но сигурен сум дека до последни кола нема да се знае кој ќе биде во првите 4 во ПЛ. Затоа според мене ќе одат на освојување и тука, плус што Јунајтед како клуб никогаш го нема освоено ова натрпеварување и е единстевното што им фали во колекцијата.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Башка Јунајтед играат со Арсенал и Тотенхем у гости во последни 3 кола, така да ќе биде многу тесно.Инаку има некој стрим од ждребањево?

Kajgana Shop

На врв Bottom