UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Наполи тогаш беше страшно оштетен, примија гол на домашен терен од 2 метри офсајд прелесен за сигнализирање. Де Лаурентис направи шоу после тој меч.
Ништо не го менува фактот дека БенитеС најјакиот тренер у историјата на фудбалот, освајач на ЛШ, испадна од Днипро јебени Днипропетровск. :kafence:

Тоа се тие екипи скапани. Играат на мотивација. Со позвучно име очи ќе извадат, ќе трчаат како да нема утре, а со некој умрени ако играат делуваат како второлигашка екипа од Пакистан!
Неколку пати кога ги гледав во домашното првенство Ростов не можеа да мрдаат. Последно со Амкар се сеќавам ги гледав па немаа шут во голот 90 минути. 1-0 изгубија ако не се лажам. Како преебани се движеа.
Па им доаѓа Баерн Минхен и прима 3 комада од овие! Како бе другари?
Daj boze istoto i na mancester da im se desi

Со илуминатите и Евреите е Манчестер, од погрешен чичко бараш помош.

Не ми се верува дека ова ке го кажам, ама ритаат нашиве :pos:

Рома ми е апсолутен фаворит за освојување , тотал фудбал.

Roma kaputt!

Lele kakov gol Lacazette a-uuu!

Абе Лион освојува, уште пред неколку страни напишав.Рома кутрата ќе освоела , немој да ме јебеш.

Рома ми е апсолутен фаворит за освојување , тотал фудбал.
Жими куров. Рома е класичен шлајм од екипа. После поразот од Наполи минатата недела, знаев дека ова ќе им се дешава во ЛЕ сега, видоа дека во калчото им станува густо за тоа 2ро место и сеа сместа ќе испаднат од Лион. Ќе изгубеа и од Виљареал ама тој период им беше таман позицијата во Италија.
Дај Боже да ме демантираат во Рим ама тешко.

Ок не кур ме замарајте дека Интер испадна во групи. :kuracc:

Ништо страшно за Рома, и со 2-0 одат понатаму.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom