НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466
Lou Williams u Hjuston, Corey Brewer i pik od prva runda u Lejkers.
Brewer najverojatno kje vide vejvnat

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Ник Стаускас го избра Пит Д'алесандро, човекот кој што го даде Ајзеа Томас за ич пари пред неколку години, многу по фејл потег од овој, глеј до кај стигна Томас. Дивац го избра Вили коли-стајн кој што еве во третата година заигра на ниво, обично толку се дава до 3 години да се види дали ќе го бидне играчот, Малакај ричардсон исто заигра подобро. За папајанис и Скал лабисиер не ни заиграле за да процениме. Јас би му дал уште некое време на Владе не би судел одма пошто имам чувство дека ми се свиѓа кај тера работава. Само им треба боље скаути, некој ко Сем хинки од фили :D
Туку да сеа ме потсети на Ајзеа Томас,па и Хасан Вајтсајд го имавте едно време. Незнам кој бил ГМ низ времето,но многу погрешни потези од управата на Кингс. Али сеа е добро го дадовте Казнс па ќе градите тим околу Коли-Стајн. :D

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Кај шутираа по 40тина тројки на утакмица, сега со Лу ќе имаат преку 50 шутнати тројки у просек Хјустон :D[DOUBLEPOST=1487728360][/DOUBLEPOST]
Туку да сеа ме потсети на Ајзеа Томас,па и Хасан Вајтсајд го имавте едно време. Незнам кој бил ГМ низ времето,но многу погрешни потези од управата на Кингс. Али сеа е добро го дадовте Казнс па ќе градите тим околу Коли-Стајн. :D
Kufos ke go dostigne svojot peak sega, a i ke se oslobodi povekje prostor za Papagianis da go pokazhe celiot svoj potencijal....:S

Последно уредено:
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Cleveland believed to have workout set with free agent Larry Sanders today, sources tell ESPN. Sanders hasn't played since 2014-15 season.

Овај колку шо знам се пензионира заради депресија.. Скурчена му беше кошарката.. Веројатно му снема пари сега па бара назад.. Без секирање, ќе му донеси Леброн титула па ќе му стегнат Лејкерси огромен договор како на Мозгов :icon_lol:[DOUBLEPOST=1487795805][/DOUBLEPOST]Пол Џорџ сигурно ќе биди трејдан.. Лејкерси главен фаворит засега..

Последно уредено:
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Илјасова пак трејдан, 5ти пат во последни 20 месеци..За Тиаго Сплитер +пик од втора.. Ова значи дека Бен Симонс кај и да е ќе заигра

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Andrew Bogut and Justin Anderson and conditional first-round pick will be traded from Dallas to Philadelphia for Nerlens Noel, sources say

:facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466

Година дена од смртта на Кид-Гилхрист, слава му !! :icon_lol:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Andrew Bogut and Justin Anderson and conditional first-round pick will be traded from Dallas to Philadelphia for Nerlens Noel, sources say

:facepalm::facepalm::facepalm:

Да биде работата полоша: If Sixers do not receive Mavs top-18 protected pick this season, it converts to 2 2nd-round picks: Mavs 2nds in 2017 and 2018.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Sources: OKC and Chicago are nearing agreement on a trade to send package centered on Cameron Payne for Doug McDermott and Taj Gibson.

Што прават Булси бе? :ROFLMAO:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
OFFICIAL TRADE:

Thunder get Taj Gibson, Doug McDermott, 2nd rounder

Chicago gets Cameron Payne, Joffrey Lauvergne and Anthony Morrow

Source: @ShamsCharania

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Овој Пејн едино ако не се претвори во нов Коби до утре, иначе ова е најретардираниот трејд до сега.

Последно уредено:
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ај нека пушат кур цела управа на Булс, се им ебам. Кој ти е овој трејд бе? Гибсон го даваат еејј, еден од најпожртвуваните играчи што секогаш давал се од себе за тимот, а овие го трејдаат за буквално ништо :tapp::tapp:

И така на прсти ми се бројат утакмиците што сум ги гледал сезонава на Чикаго, но после ова жими таквото што ќе гледам уште една.

Почнувајќи од мртвион тренер, препукавања меѓу Рондо со Батлер/Вејд, па се до ретардираната управата нема една позитивна работа во врска со Чикаго. :гомце:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom