Туку да сеа ме потсети на Ајзеа Томас,па и Хасан Вајтсајд го имавте едно време. Незнам кој бил ГМ низ времето,но многу погрешни потези од управата на Кингс. Али сеа е добро го дадовте Казнс па ќе градите тим околу Коли-Стајн.Ник Стаускас го избра Пит Д'алесандро, човекот кој што го даде Ајзеа Томас за ич пари пред неколку години, многу по фејл потег од овој, глеј до кај стигна Томас. Дивац го избра Вили коли-стајн кој што еве во третата година заигра на ниво, обично толку се дава до 3 години да се види дали ќе го бидне играчот, Малакај ричардсон исто заигра подобро. За папајанис и Скал лабисиер не ни заиграле за да процениме. Јас би му дал уште некое време на Владе не би судел одма пошто имам чувство дека ми се свиѓа кај тера работава. Само им треба боље скаути, некој ко Сем хинки од фили
Kufos ke go dostigne svojot peak sega, a i ke se oslobodi povekje prostor za Papagianis da go pokazhe celiot svoj potencijal....:SТуку да сеа ме потсети на Ајзеа Томас,па и Хасан Вајтсајд го имавте едно време. Незнам кој бил ГМ низ времето,но многу погрешни потези од управата на Кингс. Али сеа е добро го дадовте Казнс па ќе градите тим околу Коли-Стајн.
Andrew Bogut and Justin Anderson and conditional first-round pick will be traded from Dallas to Philadelphia for Nerlens Noel, sources say
Па земаа Кингс примат за најретардирана управа и мораше Булс да одговарат соодветно.Овој Пејн едино ако не се претвори во нов Коби до утре, иначе ова е најретардираниот трејд до сега.