Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Срање невидено е ова, желудникот си го заебав.

FA - ПОВЕЌЕ НИКОГАШ ВО МОЈОТ ЖИВОТ.[DOUBLEPOST=1486906109][/DOUBLEPOST]Да не испадни пост под пост, да прашам има некој порачувано од Muscle and Strength?

Последно уредено:
Јас пак се чудев оти не растам, требало гејнер со хормони да си земам, цел живот во заблуда сум дека хормони се земаат на црн пазар или од аптека o_O

Дечки,имам потреба од личен тренер,во околина на Ѓорче,Карпош,ми ги препорачаа Оливер од Нагоми и Бранимир од студио Бранимир&Бранкица.Ми треба строго добар тренер кој работи со луѓе со повреди тешки.Ваши коментари за дечкиве и може препорака за други. Фала :)

Дечки урадата Изварка од Идеал Шипка ја немам сретнато по маркетиве одамна. Знаете од каде можам да ја купувам или не поистои веќе?

Правел некој стомачни со тркалце ама станат ? Стигам до доле и таму се закопувам :) а на коленици можам по 15-20 у серија ама станат ниедно неможам. Помошни вежби за станат би биле пленк претпоставувам ?

Помошни вежби за станат би биле пленк претпоставувам ?

Не. Пленк е срање, за ништо не вреди :D. Со тркалцето удирај во ѕид и враќај. Постепено зголемувај ја дистанцата од ѕидот, по некој сантиметар и со тек на време ќе успееш.

Дечки урадата Изварка од Идеал Шипка ја немам сретнато по маркетиве одамна. Знаете од каде можам да ја купувам или не поистои веќе?
Пред 2 недели ја видов во СП Маркет.

Вежбам секој ден различна група.

Понеделник - Гради.
Вторник - Раце.
Среда - Грб.
Четврток - Одмор.
Петок - Рамена.
Сабота- Нозе.
Недела - Одмор.

Во овие денови што одам, освен недела и четврток, трчам и на лента 4 километри за одприлика 30 минути, и после на степер околу 15 минути. Планирам од следната недела да земам л-карнитин, и да продолжам со исто темпо. Цел до лето, -10 кг. Вежбам иначе скоро 1 месец истава програма, 2-3 кг сум намален.

Еден пријател пред некое време ми рече „Кога ќе научите дека правилната исхрана е се во спортот, тогаш ќе станеш добар спортист, без правилна исхрана се што правиш е залудно“... Многу грешев, правев dirty bulk правев премногу работи со исхраната секогаш комбинирав секогаш во трет план ми беше исхраната и никогаш не го направив тоа што го сакав искрено. Без добра храна немаш ништо, од многу глупости можеш да си го расипиш здравјето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom