Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види сега, филмот е квалитетен значи пред да го исхејташ треба да кажеш дека е квалитетен. Зар ништо не научи незрел еден.Значи ова Кејси Афлеков ми е страшно антипатичен лик.
Каков мрфљут е му ебам тоа мртвакот.
У секој ебан филм е ваков. Овој и у реален живот е ваков, гарант.
„Животот нема поента, не ве ебам 2%“
Фацата му рика „Не ми се живее, секогаш ќе бидам во сенка на брат ми“.
„Ништо не е битно, ќе умрам познат како „брат му на Бен““.
И Манчестер филмов е преценeт.
Не ми побуди емоции, цело време фураа со тоа бродот и ништо не се деси, мајкава на детево онака, џабе... и Мишел Вилијамс исто некако небитна... музиката просек...
Ла ла ленд зима оскар, поз.
Ќе се вратиме на старата дебата ама ајде, Манчестер не е добар ама Викторија е.Значи ова Кејси Афлеков ми е страшно антипатичен лик.
Не ми побуди емоции, цело време фураа со тоа бродот и ништо не се деси, мајкава на детево онака, џабе... и Мишел Вилијамс исто некако небитна... музиката просек...

Викторија е повеќе од филм.Манчестер не е добар ама Викторија е.![]()
Да, мислев да пишам дека е океј/квалитетен но ете, изумив.Види сега, филмот е квалитетен значи пред да го исхејташ треба да кажеш дека е квалитетен. Зар ништо не научи незрел еден.
Ок, прашање на вкус е. Не дека е лош ама мене не ми се допадна. За Манчестер имаше многу хајп и според мене го оправда.Викторија е повеќе од филм.
Викторија нема достоен предизвикувач, сеуште.

БууууууууЗначи ова Кејси Афлеков ми е страшно антипатичен лик.
Ла ла ленд зима оскар, поз.
Не си првиот што сакал да ми го привлече вниманието со саркастични коментари, не се секираj. Постарите колеги lab rats можат да ти кажат.Види сега, филмот е квалитетен значи пред да го исхејташ треба да кажеш дека е квалитетен. Зар ништо не научи незрел еден.
Колку само ќе смениш мислење коа ќе ги видиш Дензел Вашингтон и Виола Дејвис во Fences.Кејси Афлек поштено си го заслужи Оскарот за главна машка улога. Малиов Лукас не ми беше нешто посебно, но и онака конкуренцијата за споредна годинава е слаба. Ама за мене врв беше глумата на Мишел Вилијамс - сѐ на сѐ дали 3 минути ја имаше на екран, ама сепак толку впечатлива, толку моќна... Заслужена номинација за Оскар и за неа, штета што најверојатно ќе го изгуби.

Не сум го гледал овој, ама штом имаше номинација за Оскар за Flight може да добива во секој филм што ќе се појави.Колку само ќе смениш мислење коа ќе ги видиш Дензел Вашингтон и Виола Дејвис во Fences.![]()
@ХоупНе сум го гледал овој, ама штом имаше номинација за Оскар за Flight може да добива во секој филм што ќе се појави.
хехе овие letterboxd само за pro корисници направиле можност за import на листи
може од imdb export да се направи па после import тука ама го направиле само за тие што платиле
педери
на listal.com си направив акаунт import без проблем се прави дури и на рејтинг направи импорт
овие летербокс пари бараат, нема пари на ви еден бокс

Отсекогаш си бил опкружен со убави жени. што ти значи модератор...