Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ти ебам денот .. прво ме паѓа Реал да даде гол во второ полувреме за 2500 после ги пишам Лајпциг 1 и Сити 1 и нормално дегените од 2-0 примаат 2 гола и завршува 2-2 а на 2-1 имаше копилето стерлинг 1 на 1 со љорис го поттурнаа малце и млака во раце му ја даде .. сега чекам Египет - Уганда 2+ цела му поништуваат гол на Уганда исто се дешава и со фејнорд т1 му поништија гол ..

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Како може да изгубите тикет? :tapp:
Јас во мојата"блескава кариера"имам изгубено сигурно барем 5 тикети,ако не и повеќе.
"Зенитот"ми беше кога го изгубив добитниот баш кога отидов за исплата:D
Ај си реков да скоцкам еден брзи тикет па со едно одење на шалтер ќе заштедам време:ROFLMAO:,и сигурно сум го фрлил во некоја канта заедно со изгужваните ливчиња на кои го составував тикетот,преправав:pos:
Еднаш ми загина во кладилница на шалтер најверојатно,сигурно испадна од џеп додека го прибирав кусурот,си го нашол некој среќник си зел 2500 без мака:icon_mrgr:.
Бев да пријавам џабе,ми викаат ДЕЧКО ТИ ЈА ЗЕДЕ НЕКОЈ СРЕЌАТА.:tapp:
Абе "легенда"сум:facepalm:
Кај се мачам како грешен ѓавол за секоја добивка па уште и ливчиња гинам.:ban:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ти ебам денот .. прво ме паѓа Реал да даде гол во второ полувреме за 2500 после ги пишам Лајпциг 1 и Сити 1 и нормално дегените од 2-0 примаат 2 гола и завршува 2-2 а на 2-1 имаше копилето стерлинг 1 на 1 со љорис го поттурнаа малце и млака во раце му ја даде .. сега чекам Египет - Уганда 2+ цела му поништуваат гол на Уганда исто се дешава и со фејнорд т1 му поништија гол ..
За крај на совршениот ден ги чекам Шпанциве да тепаат со 2 минимум и види ги какви циркузи прават.. мамицата мамина да ви ебам да ви се десит то шо им се деси на шапконенсе .. кретени ја истопкаа топката само на 20 секунди до крај !!

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас во мојата"блескава кариера"имам изгубено сигурно барем 5 тикети,ако не и повеќе.
"Зенитот"ми беше кога го изгубив добитниот баш кога отидов за исплата:D
Ај си реков да скоцкам еден брзи тикет па со едно одење на шалтер ќе заштедам време:ROFLMAO:,и сигурно сум го фрлил во некоја канта заедно со изгужваните ливчиња на кои го составував тикетот,преправав:pos:
Еднаш ми загина во кладилница на шалтер најверојатно,сигурно испадна од џеп додека го прибирав кусурот,си го нашол некој среќник си зел 2500 без мака:icon_mrgr:.
Бев да пријавам џабе,ми викаат ДЕЧКО ТИ ЈА ЗЕДЕ НЕКОЈ СРЕЌАТА.:tapp:
Абе "легенда"сум:facepalm:
Кај се мачам како грешен ѓавол за секоја добивка па уште и ливчиња гинам.:ban:
Јас никогаш немам изгубено тикет, но баба ми има во оган фрлено добитно ливче среќа не беа големи пари околу 800ки беа... видела хартиивче на маса и го пикнала в шпорет :D ама пред 4-5 години ова сигурно..[DOUBLEPOST=1485037315][/DOUBLEPOST]Иначе денес 2 тикети дуплање фатив, вечер ја чекам само Венус на третото ливче пошто веќе Винипег 4,5+ ги фатив..

1. Норвешка (екстра тип), Франција, Фулде 2+ и Дарлингтон 2+
2. Кадан 4,5 + и Словенија
3. Винипег 4,5+ и Венус

Сите поединечно прават квота за дуплање, па уште Венус да тепа и денов да биде прекрасен :D

Последно уредено:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не би требало, имаат квалитетен состав, излегуваат со постабилна одбрана (мислам на одбрана со 4ца, затоа што бек како Азамоа никогаш не може да биде стабилен) и играат против екипа која нема некоја одбрана. Вреди да уплати победа на Јувентус, мотивација плус поради поразот претходната недела од Фиорентина, а и Рома е на еден бод од нив и играат против Каљари (веќе запишана победа).

Член од
29 април 2015
Мислења
4.322
Поени од реакции
4.238
Хрватска да тепа со 5 разлика против Тунис 1.95?

Не е подарок ова? Ај кој прати повеќе ракомет нека даде некоја анализа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Хрватска да тепа со 5 разлика против Тунис 1.95?

Не е подарок ова? Ај кој прати повеќе ракомет нека даде некоја анализа.
Да не ги помеша дрогите? Хрватска игра против Египет, и тешко да тепа со толкава разлика бидејќи има раздор кај Хрватите, Ивиќ бил избркан, нема да брани, тренерот им е дрвце, не се во форма, немаат некоја игра.. Така да Египет се борбени и тешко со толку разлика да тепаат...

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
16:00 Reus Deportiu - Mallorca 1 @ 2,05
1-1 @3.4 sportlife
"The game against Reus is another final. In a meeting to claim and punch on the table, "said Olaizola at a press conference. "It's time to see in the field what is being done in training," said the Basque coach, who will not be able to count up to seven players for penalties and injuries. Brandon, Raíllo (18/0 def), Campabadal (13/0 def), Culio (19/1 mid), Company (11/0 def), Ansotegi (11/1 def) and Dalmau 4/0 atwill be casualties in Reus.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.322
Поени од реакции
4.238
Да не ги помеша дрогите? Хрватска игра против Египет, и тешко да тепа со толкава разлика бидејќи има раздор кај Хрватите, Ивиќ бил избркан, нема да брани, тренерот им е дрвце, не се во форма, немаат некоја игра.. Така да Египет се борбени и тешко со толку разлика да тепаат...
Па затоа прашувам, шо е работата... во нормални услови Хрватска би го прегазила Тунис.

Kajgana Shop

На врв Bottom