некакво инфо ти се наоѓа за оваа sol lucernari?Друже не ме боли к.. не сум некој патриот ама типот ти е малце лол, очекувам тежок натпревар.
Он:
http://www.flashscore.com/match/xbcQx6ta/#match-summary
1 @1.5 must win.
H1 (-1.5) sets @2.1
3-0 sets @4.00
Сите среќни и задоволниЈа ги имам Исланд даје над 25.5
Нека даат нашите повеќе, шо да кажам.
3-4 битни играчи кај гостите фалатнекакво инфо ти се наоѓа за оваа sol lucernari?
И за Норвешка слободно дај ја понудата..има да не претепаат..со Исланд не верувам дека имаше будали што ја играа 2јка за големи пари бидејќи и тие не се којзнае колку добри посебно без Палмарсон..ама ете Норвешка ќе си ја заврши работатаВие што ги размноживте куќите на исланд 2ка, дојдете вечер в гаража преспијајте.
Јас ја изиграв 2ка со +0.5 хендикеп значи X2 наше, во најлоша варијанта ќе ја изиграв со резерва +0 (да ти ги вратат парите на нерешено) така да пак сум добитен.Вие што ги размноживте куќите на исланд 2ка, дојдете вечер в гаража преспијајте.
Јас ја изиграв 2ка ама не од некаков инат него од логични причини. Нашиве имаа 15 саати да одморат за утакмицава, Исланд ден и пол. Играме со 7 души во напад што автоматски резултира со лесно примени голови од гол на гол, што и се случи денес, не потепаа со контри и со голови на празен гол. На левата бековска позиција сме доста слаби, на голманската исто. Сите овие фактори ме натераа да играм на Исланд, е сеа тоа што им се деси блекаут кога најмалце требаше јебига, ама пред утакмицата изгледно ми беше да изиграм по 2.20 квота на Исланд. Тоа е тоа, кладење е ова, не може секогаш да се погодува, битно е разумно да се кладиш а не со глава кроз ѕид. Тие што играле од причина: Еј абе добро игравме со Шпанија ќе ги тепаме Исланд, или некој обратен коментар, тие се греота и поима немаат од кладење.Па ќе не победи најверојатно норвешка,ама нема потреба од паметнаковичите што пишуваат на секоја тема олку ќе го лапнеме онолку ќе го лапнеме.Демек јак кур откриле дека од шпанија или норвешка ќе изгубеме.И за исланд така викаа и сеа не излезе спрема очекувањата нивни и сеа следни коментари се:Ајде тоа е се спасивме некако сеа од норвешка 10 ќе изгубимеИ ми иде компјутеров да го искршам кога ќе видам некој таков идиотски коментар,ти се чини којзнае што напишал.
А верувај дека и со исланд се прегореја на 2ка повеќето.Јас гоцката 2.5+ 1.7 квота.Easy.