..не си фер- ,,анаконда,, никот не ми укажува дека си женско, ниту пак во коментарите си назначила дека си женскоНезнаев дека е тренд женско нуларица да биде и да се билда како Вилис и овој другиот![]()
Анаконда - женски род ! Нема проблем опростено..не си фер- ,,анаконда,, никот не ми укажува дека си женско, ниту пак во коментарите си назначила дека си женско![]()
http://www.101hair.mk/media_category/трансплатација/Има некој искуство со пресадување на коса? Се мислам... само не ми е сигурно во МК многу многу...
Овие се нон стоп шо излегват на фб со та промоцијата од 1400 евра?http://www.101hair.mk/media_category/трансплатација/
napisi Dr Ilker Apaydin na google i citaj reviews od cel svet na decki na koi on im transplantrial, Na linkot pogore se negovi pacienti pred potoa
Санте биле со таа понуда. До пред некое време и 101hair мислам се промовираа на фб, ама со цени незнам како се.Многу евтино тоа 1400 евра. Јас се помирив и веќе неколку години не се замарам за трансплатација иако имам можност. Колку побрзо се помирите толку подобро.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Добро бе луѓе се испишаа 133 страни и освен трансплантација не се најде чарето за растење на нова коса. Нека кажи некој ако знај пред ептен да изгубиме на лепота.
Од мое искуство мачкања со лук, со квасец та смесата и то срањето од Виши шо е 100 евра се залудно потрошени време и пари. Јас да си кажам пред се за Виши дека е солена сума дека не вреди, па кој не верва нека се спружи 100 евра.[DOUBLEPOST=1486148124][/DOUBLEPOST]
Овие се нон стоп шо излегват на фб со та промоцијата од 1400 евра?
Vichy се повеќе за сезонско опаѓање и ревитализирање на коренот кај жени и за тоа се многу ефикасни.Добро бе луѓе се испишаа 133 страни и освен трансплантација не се најде чарето за растење на нова коса. Нека кажи некој ако знај пред ептен да изгубиме на лепота.
Од мое искуство мачкања со лук, со квасец та смесата и то срањето од Виши шо е 100 евра се залудно потрошени време и пари. Јас да си кажам пред се за Виши дека е солена сума дека не вреди, па кој не верва нека се спружи 100 евра.[DOUBLEPOST=1486148124][/DOUBLEPOST]
Овие се нон стоп шо излегват на фб со та промоцијата од 1400 евра?
Drugar opaganjeto e kompleksen problem. samo transplantacija ne e trajno resenie.osven tranplantacija nemash dobro i trajno reenie za toj problem