- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
У Африка нели е[DOUBLEPOST=1484417657][/DOUBLEPOST]добро е, сите му кажавмеШто е финтата со Марез што не игра?
У Африка нели е[DOUBLEPOST=1484417657][/DOUBLEPOST]добро е, сите му кажавмеШто е финтата со Марез што не игра?
Донарума 500Ако Али според фудбалот што го игра вреди 250м, Де Геа вреди 350м.
Торес не е флоп.Да отидеше у Арсенал, ќе беше мастер флоп од рангот на Енди Керол и Фернандо Торес но се спасија топџииве иако плачеа по него.
Не знам што бараш од Варди, кога од тоа што го видов денес, Дринквотер еден ебан пас спрема Варди не погоди... А лани кинеа со тие полуконтри.Донарума 500
Варди нема ни 10% од ланската форма... Ваков Варди нема да го земе ни екипа од Чемпионшип што се бори за опстанок.
Изгледа сепак подобро било да го напуштеа Лестер Варди, Махрез и Шмајхел кога имаа понуди, летово тешко дека некој ќе ги бара... може некој од ранг на КП, Шотон поглем тим НЕ.
Вест Хем може да бара некоја си селска верзија на Пајет од Албрајтон... интересен центаршут има и слична смисла за фудбал имаат...
Тоа да, ама често знаеше и сам да се снајде во простор некој отпадок да закачи во мрежа, да шутне итн... Сега буквално ништо не прави, неможе едн шпринт од 10 метри да истрчи.Не знам што бараш од Варди, кога од тоа што го видов денес, Дринквотер еден ебан пас спрема Варди не погоди... А лани кинеа со тие полуконтри.
Епа тогаш дај доста од дрогата и почни да ваѓаш нормални составиЈас сум Пеп, јас сум хипстер, на рандом играчи над 30 години им давам нови улоги во тимот и гледам како ќе се снајдат. Ок е, не е секој десен бек Филип Лам, па да можеш да го играш заден везен.