Знае од време на време да примрчи нешто Коста, ете имаше пред цела јавност закачката со Педро.
Во право беше ама сепак такви работи на професионално ново пред цел свет не смее да има...
И јас сум на страната на Конте, без разлика кој е во право, лекција ќе биде за сите во клубот.
Не да биде како лани со Мурињо.
Ма да повеќе мислам дека ова добри 80% се измислотини подгревање на атмосвера... со Англиските новинари никогаш не е досадно.
Гледам има некои негативни коментари за Мичи.
Прво нема добиено шанса како што треба за да заклучиме дали е просек или не. По тие минути што ги доби неможеме повеќе да бараме.
Премногу е себичен на моменти, ама има квалитет во него. Има чуство за позиционирање и добар шут... Треба уште да работи на себе, ама за Ба, Лоренте е Марадона.
Лестер ќе бидат без Махрез кој сезонава и не е нешто посебно како и цел Лестер, ама осеќам дека ќе биде тешка утакмица.[DOUBLEPOST=1484341332][/DOUBLEPOST]Знае од време на време да примрчи нешто Коста, ете имаше пред цела јавност закачката со Педро.
Во право беше ама сепак такви работи на професионално ново пред цел свет не смее да има...
И јас сум на страната на Конте, без разлика кој е во право, лекција ќе биде за сите во клубот.
Не да биде како лани со Мурињо.
Ма да повеќе мислам дека ова добри 80% се измислотини подгревање на атмосвера... со Англиските новинари никогаш не е досадно.
Гледам има некои негативни коментари за Мичи.
Прво нема добиено шанса како што треба за да заклучиме дали е просек или не. По тие минути што ги доби неможеме повеќе да бараме.
Премногу е себичен на моменти, ама има квалитет во него. Има чуство за позиционирање и добар шут... Треба уште да работи на себе, ама за Ба, Лоренте е Марадона.
Лестер ќе бидат без Махрез кој сезонава и не е нешто посебно како и цел Лестер, ама осеќам дека ќе биде тешка утакмица.