G
grande-juve
Гостин
и да ја гледам таа скисната мурла на тој изговорот од жена шо му е мајка. Ти ебам кокошката исперчена.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и да ја гледам таа скисната мурла на тој изговорот од жена шо му е мајка. Ти ебам кокошката исперчена.
Deka ima prenos?Случајно се разбудив накај 5 и нешо, пуштив само да проверам резултат, тогаш само што заврши вториот сет. Видов тогаш дека има пренос, незнаев дека пренесуваат квалификации и го гледав третиот. Лина сервираше одлично, речиси сите поени на прв сервис ги освојуваше, имаше доста асови и сервис винери. На втор сервис пак беше очајна, не памтам поен да зеде на втор сервис во третиот сет. Викери подобро го почна третиот сет, подобра беше на терен и имаше прва брејк топки. Според мене еден доста важен поен го одлучи сетот на 1-1, Лина на сервис, 30-30, Викери имаше еден смеч на мрежа во спротивната страна од која беше Лина, но успеа со краен напор да го стигни топчето и да го врати в терен и во продолжение го освои поенот и спаси да не дојде до брејк топка. Веднаш потоа во наредниот гејм Лина направи брејк и тоа од 30-0 за Викери. После тоа како да се распадна Викери, ептен агресивно играше, Лина повеќе чекаше на нејзини грешки.
За пофалба се и 20тина Македонци што ја следеа, се отепааа од навивање.[DOUBLEPOST=1484221323][/DOUBLEPOST]
![]()
![]()
Тепала Лина а? Го гледаше некој мечот?
Во воведното мислење од темата имам оставено линк каде можат да се следат натпреварите од сите терени.Deka ima prenos?
Мареј 1/4 финале Роџер. Ќе видиш кога ќе го плесне Роџо на Јапанчево.Мaреј
1/4 Нишикoри
1/2 Вaвринкa
Финaле Ѓoкoвиќ
Ѓoкoвиќ
Имa две мини
Вердaскo у првo и Димитрoв у 4тo
1/4 Тием/Гoфaн
1/2 Рaoниќ/Мoнфис/Зверев
Озбилно или тролаш?Стен со најлесен жреб дефинитивно.
Зашо да тролам? 1/8 Кирјос (што може и да откаже ради коленото), 1/4 Чилич, Сок, Цонга.
Озбилно или тролаш?
Аиииииии Лина ли е Плискова ли еЗашо да тролам? 1/8 Кирјос (што може и да откаже ради коленото), 1/4 Чилич, Сок, Цонга.