Дибала ќе има време да се покаже во понатамошниот дел од сезоната, он и онака ќе игра секоја недела... За во среда сакам да го видам Пјаца, овој беше 3 месеци надвор, а сеуште ме копка што фрливме 25 милки за него... Сеуште се нема доискажано на зелениот терен, затоа очекувам против Аталанта од 1ва минута да стартува.Дибала има потреба од повеќе минути да изигра, очекувам да биде стартер и во среда во купот против Аталанта. Другите одлично денеска, особено ми се допадна движењето на играчите при конструкцијата на третиот гол.
Miralem Pjanic's season by numbers:Тек кога ќе влезе во форма..
![]()
А да почекаме до Јуни официјално да потпише...јер Витселови трауми од минатотоАј на здравје
Juventus have secured Sead Kolasinac
The Bosnian left-back is a free agent in the summer when his contract with Schalke expires and Sky Sport Italia report that Juve have already secured the player.
Не сериозно, дали има шанса летово Дибала да премине во Реал? Знам дека е надежен играч за Јувентус, и потенцијален играч врз кого во иднина би граделе екипа ама се покажало во минатото дека Јувентус си ги продавал клучните играчи за ДОБРА цена (велам добра, зашто ако го прадавате ќе го дадете за многу пари очигледно). Од друга страна, се почести се медиумите уште сега дека Реал планира да загризе за него летово, на Реал му треба нов poster boy и мега трансфер ѕвезда која ќе продава дресови, на ова се додава фактот што и Флорентино Перез веќе неколку трансфер рока нема купено играч кој е потенцијална ѕвезда, така да се ќе се сведува на тоа дали Дибала ќе сака да остане во Јувентус или не. Јуве сигурно ќе го дадат за правилната цена, а сите знаеме дека на Реал не му биле никогаш проблем парите.Никако![]()